Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit co mě baví?

Od: misat odpovědí: 4 změna:
Dobry den, jsem v maturitnim rocniku a hodlam jit ma vejsku. Alr jakou? Znamky mam spis jako lepsi prumer. Skola OK, ale vim, ze jsem na tom spatne. Nemam zadny hobby, nemam zadny zamereni na nic. Jako kazdy v mym veku rada posloucham hudbu, mrknu na serial, ale to je tak vsechno... nic neumim a neumim se predstavit, ze nekde pracuju a bavi me to. Nic jineho nez uceni veci nazpamet neumim. Nevim kam dal se zivotem, nemam se ceho chytit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Když neznáš nic než učení, tak jdi na pajdák.

liska5

Na kantořinu musí být talent, nebo bude trpět.

verv
hodnocení

0x

Kdyby vás něco bavilo, to už by jste ve svém věku věděla. Nezbývá než to probrat nejlépe s rodiči, ty vás dokonale znají. Sepište věechny možné školy z různými zaměřeními a potom vybírejte. Aspoň něco pro vás bude přijatelnější. Něčím se živit musíte. Jinak je asi málo lidí, kteří doslova milují svou práci. Většinou se každý těší až vypadne z práce a užívá si volna. Ale práce a peníze být musí.

liska5
hodnocení

0x

Rodiče a prarodiče Tě znají nejlíp, jaký je jejich názor? Nebo zkusit to probrat s výchovným poradcem. Ten má aktuální přehled o VŠ. Nebo se objednat na pedagogicko psychologické poradně. Zkusil by sis testy profesionální orientace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]