Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polsko bez prezidenta

Od: jabraka* odpovědí: 26 změna:

Tento přímo presidentský týden skončil katastrofou.Proč?

JABRAKA

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Je to tragédie ne jenom pro polsko. Letadla padají, ale tohle mělo nejlepší piloty a přece se stalo neštěstí. Mnoho prezidentů cestovalo a náhoda je slepá.

marenka*
hodnocení

0x

Mě spíš nejde do hlavy, že poláci říkají kolem 80ti obětí a rusové 130. Každopádně je to tragedie

kytka*

Je to hrozné.Ale neštěstí nechodí po horách ale po lidech. *plac*

arimas*

presne to mi taky nejak nejde do hlavy .. ceske udaje jsou dokonce 132 .. nechapu

knopka*

No právě.Přeci přesně věděli kolik lidí letělo ne?

verkalan*
hodnocení

0x

*cert*Je to hrozný neštěstí ,pro všechny.

repe
hodnocení

0x

Je to hrozná tragédie, ale nechápu proč za každou cenu přistávali v mlze, když j im doporučovali jiná letiště Minsk a Moskvu a již třikrát se manévr nepodařil. Bylo to dle mě hrozné riskování, které dopadlo hroznou katastrofou.

babca*

Letiště nepřijímalo, tzn, zákaz přistání! Asi mysleli, že pro NĚJ to neplatí.

repak*

Z webů zabývajících se letectvím jsem vyrozuměl, že veškerá rozhodnutí v době letu letadla jsou na jeho kapitánovi. Všichni ostatní: řízení letového provozu, kontrolní věž, ... mu dávají informace pro jeho správné rozhodnutí. Myslím, že pro mlhu mu nemohou ZAKÁZAT přistát, jen doporučit jiné řešení. Bohužel nezvolil to správné.

8976*

ano kapitán letadla je jediným pánem na palubě - bohužel někdy se rozhodne jinak než správně, tuším že jedinou vyímkou je QGO - kdy letiště není schopno přijímat...

marenka*

To vysvětlovali odpoledne. Pilot to dostal příkazem od někoho kdo je výš než on v letadle. Musel poslechnout jeho a ne řídící věž.

babca*

A představte si kdyby neuposlechl co by ho čekalo. Určitě nic dobrého, ale žil by.

jabraka*
hodnocení

Všichni Poláci chodí po ulici v černém.Slovenský prezident vystoupil v televizi také se smutečním projevem.

JABRAKA

kytka*

Polsko je silně náboženská země, celá se halí do černého.

lidus*
hodnocení

0x

je o hrozné ale denně v celém světe zbytečně zemře při nějakých stupidních atentátech spousta nevinných lidí. každá zbytečná smrt je hrozná.Zajímalo by mě zda se dovíme proč pilot přistával když neměl.

marenka*

Polsko si určilo, že si to budou vyšetřovat sami. Rusové to taky vyšetřují. Moc bych za to nedala, kdyby bylo za chvíli informační embargo. A pak už jen spekulace a domněnky médií *nevi*

jabraka*
hodnocení

V každém případě to za pár dní utichne,vše vklouzne do starých kolejí a jede se dál.Smutek zůstane jen rodinám.

JABR

babca*

Určitě. Adeptů na prázdná místa bude dost, jako všude. To je tak, když si papaláši myslí, že ani fyzikální zákony pro ně neplatí.

marenka*
hodnocení

0x

Přečtěte si tohle... co si o tom myslíte?

pluska.sk/...

arimas*

wow tak to des.. mimochodem moje prvni reakce na zpravu o padu letadla byla ze ho sestrelili rusaci.. po shlednuti tohoto videa me zamrazilo .. kazdopadne to co nam predhazuji media uz jsem se tez naucila ignorovat protoze se stejne vzdy dozvime jen to co ti nahore chteji abycom se dozvedeli... takze buh vi kde je pravda!

23.04.10 16:24

*sok**sok**sok*

knopka*

Je to trapný,hlavně ta hláška co se asi 4krát opakuje naprosto identicky ale v různých záběrech.To se dalo čekat.Ve finále je Rusáci sestřelili ne?*frajer*

kytka*

Jak se vše seběhlo si zřejmě odnesli do hrobu ti co letěli. Skutečnou pravdu se asi nedozvíme.Vše jsou jen dohady.

knopka*

*placni*!Asi tak nějak :)

kytka*

Myslím,že se to bude ještě chvíli probírat, než se stane zase něco ,co tuto zprávu přebije.

jabraka*
hodnocení

Hodně pravdy je v reprodukci černých skříněk,do posledka piloti žoviálně tlachali a dost podcenili houstnoucí mlhu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]