Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je inteligence obrovské afrodiziakum?

Od: tazatelka odpovědí: 13 změna:
Také to tak vnímáte při výběru partnera?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

@tazatelka - Je inteligence obrovské afrodiziakum?

Určitě je to výhoda - když to nejde, vždycky si ještě můžete na úrovni podebatovat *smich*

liska5

Jedubabičko *smich2*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, asi ano - druhá paní Paroubková tomu říkala sexymozek. Ovšem, později to přestalo asi fungovat (a chudák Jirka z toho začal cvičit). Zdravím!

liska5

A druhá nebo třetí /?/ paní Klausová by mohla dosvědčit..

hodnocení

1x

Pletete dohromady IQ a EQ. Vysoké IQ na přiažlivosti člověka nepřidá, neb inteligentní člověk ho nedává okolí najevo a lidi s opravdu výjimečným IQ jsou často i trochu mimo realitu.

tebi

IQ není vidět? IQ je vidět , stačí promluvit. Sexy mozek je přitažlivý až moc. Lidé s IQ nad 150 mohou být podivíni. To ano, ne všichni.,

janm*

Jen malá poznámka. Některé/(ří) dle mně používají heslo, nebo označení "sexy mozek" jako "krycí šifru" správného názvu skutečnosti "sexy peněženka" *smich*.

tebi

U mne vítězí sexy mozek, bez té plne peněženky se dá existovat, úplně v klidu, třeba s průměrným platem. Ale když je v hlavě seno, tak to naduta peněženka nespraví.

janm*

Vidíte, a u některých to "nadutá peněženka" úplně spraví a aby to nebylo tak blbé řeknou že má sexy mozek, protože kdo by se chtěl prezentovat jako zlatokop/ka ... Ten sex si pak odbývají někde jinde a s někým jiným ale dokud je "prkenice" plná a "teče z ní" jsou i "věrné"...*smich* Ne nevěřím pojmu "sexy mozek" zajímavé totiž je, že ten "sexy mozek" u mužů kde již asi "není co jiného pochválit" mají většinou ti s tou nadutou peněženkou , ještě jsem neslyšel nějakou ženu říct o nějakém žebráku že má "sexy mozek" a jsou mezi nimi i dost inteligentní lidé *smich*

tebi

Já jednoho znám, IQ má přes 140, je vyučený a je to socka, ale vážně zábavná. Nebránila bych se , kdyby měl zájem, nemá.

janm*

No ano, ale ruku na srdce i kdyby zájem měl asi by to nešlo že... Přece jen když je někdo "socka" tak už to není tak sexy viďte, nezachrání to ani "sexy mozek" *smich*

tebi

socka neni bezdomovec, no ne:))

tebi
hodnocení

0x

je to obrovske plus, s takovým se clovek nenudí. problem je , ze museji byt podobne inteligence, aby si vyhovovali, jinak to drhne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]