Nejste přihlášen/a.
I když nejsem šatová, tak se mi všechny, krom těch třetích, líbí. Mám z Bonprixu hodně věcí a mimo jedné mikiny to jsou pěkný kvalitní kousky. Kolegyně si od tam kupuje džíny a taky všechny super. Já jsem vyšší, takže mi byli všechny objednané krátké, ale materiál i zpracování dobré.
Ano, ale jen úzký nebo rozšířený. Chodím v rovných a na ty jsem zatím nenarazila a nebo se mi nelíbila barva.
Ano, také nelíbí. Zdá se mi, že se Bonprix v posledních letech horší. Ceny mívají nižší, ale často umělé materiály a střihy odbyté, odbarvující se látky - zřejmě barvené nějakými hnusnými chemikáliemi o((, někdy se žmolkují. Na takovou nic moc kvalitu mají spíše dražší ceny. Když u nic kupuji, tak jen, pokud mají slevu a bez poštovného. Dneska zrovna mají 12%slevu bez pošty. Některé věci od nich nosím, ale nevydrží dlouho. Všechno vyrobené Pakistán, Bangladéš atd..., kde existuje dětská práce ve fabrikách a kde pracovníci dostávající mizerné peníze. Toto se mi také nechce podporovat. Navíc z ekologického hlediska jejich nekvalitní zboží, které se často obměňuje, zatěžuje životní prostředí.
U Bonprixu jsem objednávala jednou a stačilo.Objednala jsem 2 trička velikost S.Když došli byli mi široké,jako by byli XL,na cedulke ale bylo S.Jedno mělo byt světle žluté,bylo tmavě ořanžove.Druhé světle fialové,bylo tmavě fialové.Darovala jsem ich kolegyni.V recenzích na tento obchod vela lidí psalo,že obrázek v katalogu neodpovída realite,resp.na obrázku hezké veci,ve skutečnosti im prijeli hadry inej barvy,velikosti i kvality materiálu.
Ale to se takhle vůbec nedá říct. Navíc Vy, která se zde často ptáte, asi taky nebudete za arbitra elegance, že?
Puntík je nestárnoucí, nosí ho jak mladé, tak i starší. Kašmírový vzor -paisley- je také evegreen, prodává se leta a i on má své příznivce. A ani ty krajkové šaty nejsou špatné, i když každé postavě nelichotí..
Víte, jsou ženské, které i když si obléknou pytel, jsou v něm za dámu a jiné budou i v kostýmku od Chanelu jak nandy..a o tom to spíš je..
Nelíbí. Třeba ty první: Protažené počítačově, jinak by v nich většina vypadala, jako selka. Střih o ničem.
Jo, ve starých filmech, to byly šatičky!
Vám se líbí oblečení jednobarevné, puntíky ne. Ale třeba se jiným ženám líbí. Nemůžete hodnotit jen podle sebe, co žena, to jiný vkus. To co se Vám nelíbí, to třeba mnohá žena považuje za elegantní.
Nesmíte být sebestředná a vyberte si z toho, co se líbí Vám. Protože jsem pamětník totality, sděluji Vám, že dnes máte proti té době výběr ohromný. Tehdy přišly třeba do textilu svetry, 20 kusů stejných, jen v různých velikostech. Stála na ně fronta. A po Vánocích jsme měly holky v celé škole stejné svetry. Nedalo se nic dělat, hlavně, že hřály.
Tak přestaňte frflat, dneska máte takový výběr, o kterém se nám vůbec nesnilo. Když nemáte ráda puntíky, vyberte si třeba kosočtverečky. A hotovo. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.