Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jaké kdo má zkušenosti s jednáním cikánů, kteří si něco objednali, např. běžné opravy ... a jak to dopadlo. Mám na mysli ty sociálně "slabší" ne ty slušné.
Jsem taxíkář a od těch "sociálně slabších" beru zálohu předem. Nemáš - nejedeš.Stejný postup doporučuji všem. Chceš službu? Zaplať zálohu. Nemáš? Služba nebude.
Dobré řešení.
Udělal jsem špatnou zkušenost, že jsem nakoupil materiál na opravu, opravu provedl a odpověď byla, že nemají peníze a ty budou až přijde důchod. Že si zatím půjčí. Překvapení bylo, že dodali místo 1500 kč jen 1000 kč a pro zbytek si mám přijet.To se nakonec také nekonalo, neboť si dodatečně vymysleli, aby nemuseli platit, že oprava byla provedena špatně a co si to dovoluji na starou ženskou, že i těch 1000 kč je vlastně hodně a další snůška lží, nadávek. To, že jsem tušil, že je vše vymyšlené jsem opáčil, tak já ty "chyby v opravách" opravím. Samozřejmě, že nemají zájem. Nemají peníze, tak ani nemají zájem platit. Nezbývá jim nic jiného než lhát!
U nás v domě teda nebydlí cikáni ale naštěstí jen romové a to v paneláku na stejném patře a vždy v pohodě.Máme tady na patře takovej ten ,,startovací,, byt takže každou chvíli někdo jiný.Jednou se tam stěhovala bílá češka a to bylo fakt tele na entou - otázky hned při stěhování - tady nejsou světla? tady nejsou zrcadla? tady není pluvoučka? atd,atd...Mám raději vedle sebe sociálně slabšího roma než blbýho čecha.
satam: jak poznáte sociálně slabého roma od bílého,který vám vpálí kulku do hlavy místo zaplacení?
PS: vlastně jo.policajti dělají napřed lustraci a potom pracují.
Menili jsme jim v koupelne bojler. Sehnali si sami novejsi pouzity, takze material zadny, jen praci. Penize na zaplaceni hned nemeli, ze pry az prijdou davky ze socialky. Nakonec zaplatili, ale musel jsem tam jet jeste jednou a uhanet je o platbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.