Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žiletky v tobogánech

Od: koal odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nedávno jsem slyšel od známého o žiletkách v tobogánu v Pražském aquaparku, je to pravda? Že prý jednoho člověka nakrouhaly jako mrkev!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tu se někdo nudí

idnes.cz/...

hodnocení

0x

Urban legends ;)

Na severu Itálie koluje zvláštní příběh o šílenci, který na veřejných koupalištích umisťuje žiletky do tobogánů. Legenda byla přiživována pravděpodobně díky kronikám tajemného Jacka Lametty, autora, který informoval o několika podobných případech na okraji Říma v létě 1983.

Příhoda o žiletkách na tobogánu je jedna z nejrozšířenějších moderních pověstí. Jako údajní pachatelé jsou bohužel většinou udáváni – na rozdíl od zdejší verze – příslušníci etnických menšin.

Tady jich najdete víc goethe.de/...

vilik*
hodnocení

0x
Já jsem slyšel o případu muže z nedaleké obce, který se poškorpil s manželkou a nejspíš se kvůli změnám v podvědomí následkem rozjitřené mysli propadl do jiné dimenze! Jak jinak si lze vysvětlit skutečnost, že po odchodu uklidnit se ven již několik let nebyl doma?

liska5
hodnocení

0x

Taková pomluva může být nekalý způsob konkurenčního boje. Hodně nefér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]