Nejste přihlášen/a.
potřebovala bych poradit byla jsem přírodní špinavá blondýna a nechala se obarvit na černo když jsem ještě měla delší vlasy,teď jsem nakrátko a opět na blond...všichni mi ale říkají že vypadám jak trubka
tak nevím jestli se mám zase vrátit k černé nebo prdět na názory ostatních
Těžko hodnotit, když na vás není vidět. Zkuste si alespoň pohrát zde: promense.kafe.cz/...
A ještě druhá možnost?
doplněno 10.04.10 11:23:Noste to, co vám nejvíc vyhovuje! Trochu experintování vám jistě neuškodí a nakonec to své určitě objevíte.
tak to abych vložila novou otázku protože já mám ten samí email akorát že za supermama mám ještě čísla který jsem tady u registrace zapoměla dopsat ...a teď mi to ten konaktní email nechce změnit... asi mi ta blonďatá leze na mozek...
omlouvám se ale nevím co s tím pomůže když si tady zruším účet a znova se zaregistruji se SVÝM EMAILEM?
Líbí se mi víc ta černá, máte jakoby větší kouzlo, šmrnc a romantický pohled. Jste pěkná holka, sluší Vám i ta blond, ale pokud dáte tyto 2 fotky na výběr, tak černá vyhrává...
Vypadáš moc dobře, černá barva ti sluší líp, vyzkoušela bych třeba tmavě kaštanovou, aby to nebylo moc tvrdé. Neber to ve zlém, ale nechala bych si na kosmetice ještě odstranit ty drobné pupínky na obličeji. Je to jen má rada, jsi jinak kus.
děkuju jinak to na čele je sice piha ale nemá vůbec žádnou barvu takže vypadá jak beďar což mě hodně štve
ahoj reknu ti, ze jsem mela!podobny! problem, a kaslala jsem na to co rikaji ostatni, me se ten muj uces libil
z toho tak nejak vypliva,ze by ses mela rozhodnout tak jak se to libi tobe
mam kamaradku, ktera je uplne plesata, a kasle na nazory ostatnich a tim padem ji nechali byt
vsak ty vlasy o5 dorostou neboj...
POSLYŠ, MŮŽEŠ UŽ NĚCO UDĚLAT SE SVOU MAILOVOU ADRESOU? TATO ADRESA JE MOJE A MĚ DOCELA ZAČÍNÁ VADIT, ŽE VŠECHNY KOMENTÁŘE CHODÍ MĚ. BUĎ TAK LASKAVA A UDĚLEJ, CO JSI ŘEKLA.
VÁŽENÍ, NEVKLÁDEJTE KOMENTÁŘE NA TUTO OTÁZKU, LUCKA-PUCKA SLÍBILA, ŽE JI ZALOŽÍ ZNOVU POD SVÝM MAILEM!
Schálně jsem zavolala manžela,ptž já taky stále experimentuji s vlasy a stále řeším,jestli to co bylo před tím nebylo lepší než to,co mám teď...No jo my ženské nerozhodné... no jo
Mne se líbíte více jako blondýna,připadáte mi atraktivnější.
Manželovi se líbíte jako černá,prý Vám ta černá jde lépe k očím.
Tak jsem Vám to ještě více zamotala...Hezký den:D
Lucko, zrovna mi přišla na můj mail tvoje registrace včetně hesla. Není to vina někoho jiného? Napiš adminovi, prosím. Stát se to může, ale od toho jsou oni, aby pomohli. Já nevím, kde se to přenastavuje, jsem jen náhodný pozorovatel. Zkus se jich zeptat.
teď na to taky koukám že jsem se znova zaregistrovala a se svý mailem a opět je tam ten tvůj
Já když otevřu pod sebou podtržené moje stránka tak v nastavení se dá email změnit s novým heslem. To jste zkoušeli? Možná supermama ať si to změní taky.
to jsem zkoušela ale na moje heslo mě to nepustí protože jsem omylem přivlastnila její email
ROZHODNE BLOND tak jak to mate kratky a platinovy to vypada smrncovne a neprehlednutelne .. vylezou vam vic oci a tvar hlavy! ja to taky tak stridam jednou cerna jednou uplne bila a taky je to 50-50 co se tyce nazoru lidi . nekdo rika rozhodne blond nekdo rika tmava.. me je to jedno delam to podle nalady at se to nekomu libi nebo ne.. ja jsem vzdy spokojena a tak to ma byt
na te cerne fotce vypadate jako kazda druha uces taky nic moc . ale ze svych zkusenosti se lidem vystrednost moc nelibi ...nevim bud to lidem nahani strach nebo zavidi ze nekdo vynika ... jinak si to nedovedu vysvetlit. a chlapy se asi taky vystrednich zenskejch boji protoze si na ne netroufaj nebo co hahahhahahaha. v te blond jste proste bomba
i muj pritel rika to same co jsem ted napsala .. smejeme se tomu ze mame jako vzdy uplne jiny nazor nez vetsina
Já teda osobně taky souhlasím s tou blond! Vypadá to úžasně Sluší ti jak dlouhé, tak krátné vlasy, ale jak napsala arimas, ta blond je šmrncovní a nepřehlédnutelná!
Kdyby mi slušely krátké vlasy, tak do toho jdu taky
lukcapucka, můj názor je takový, že jako blondýnka vypadáte hrozně sexy. Je to dáno i tím opálením, navíc bude léto a tehle "letní" krátký střih vám sluší a v letních vedrech bude na údržbu skvělý.Jednoznačně blond a krátké vlasy . Jako černovláska dlouhovláska dobré, ale to bych si nechala jako změnu na zimu
. Nejdůležitější ale je, v čem se vy osobně cítíte nejlépe. A bude-li se to lišit od názorů ostatních, tak na to nehleďtě. Jako trubka tedy nevypadáte ani náhodou, takže tady vidíte , že názor kamarádů může být zavádějící
. Karina
Mě ste se líbila na černo v dlouhejch a det zase na blond v krádkej. Prostě mi to vyhovuje, ale je to vaše volba.
děkuju všem za názory i když jste mi teda moc nepomohli ,na krátko to nechám budu řešit spíše barvu stejně mi nic jiného nezbude bude léto a nebude mi vedro ve vlasech a musim vám říct pravdu takhle mě ostříhal přítel protože jak jsem se odbarvila tak jsem si chtěla udělat jiný sestřih a zarovnávala zarovnávala a nebýt jeho tak nejsem ani nakrátko ale plešatá
jinak se ještě jednou omlouvám supermámě už mám zpět svůj supermámovskej email a tvůj ti nechám pro tvoje emaily:D
hele ale dyt to je nakonec uplne jedno ne? co se libi lidem... TADY JDE V PRVNI RADE o to aby ses libila ty sama sobe? pokud se libis sama sobe v zelene nebo ruzove s modryma puntikama tak timuze byt u zadku co na to rikaj lidi takze obarvy se tak aby ses libila sama sobe a hlavne citila se v tom MEGA SUPER! Kdyz jses spokojena sama se sebou tak to z tebe vyzaruje a budes se libi i tem ostatnim
já se sama sobě líbím tak i tak proto mě zaráží že mi ostatní říkají že vypadám jak trubka kuře apod, a pak jsem zmatená jestli to tak opravdu není
Ale to spíš zaviděj jak v tom umíš chodit jednou tak a podruhé tak. To někoho mate, že se umíš tak proměnit. Nedej na to a dej na vlastní pocity.
presne tak... a hlavne kazdymu se libi neco jineho proto se tim nerid! pokud ty si spokojena tak neni co resit! nejlepsi na tom vsem je to ze vyzdycky ti co vypadaji nejhur maj nejvetsi kydy na toho kdo vypada stylove hahahahha
oboje ti slusi to je fakt ale v te blond si proste osobnost kdezto v cerne si normalka.. mozna kdybys mela nejaky messy uces v cerne barve tak to bude taky jine.. TY POLODLOUHY VLASY TAKY DELAJ rozdil.. neni to nic nad cim bych se pozastavila na ulici a rekla si WOW TA HOLKA MA SMRNC! To je asi z me strany vse
Jasny, ze je dulezity, aby si se libila sama sobe - a citila pohodlne. Proc se ale teda zensky malujou, zdobi, vybiraji obleceni? Kvuli sobe nebo kvuli okoli?
Muj ciste subjektivni nazor: Fotky nic moc, takze skutecnost muze byt zcela jina.
Bile vlasy, jako vypadaji na te fotce, slusi pouze maloktere holce. Bud je to fotkou nebo mezi ne nepatris.
Pokud obarvene cerne vlasy, tak havranove. Tak, jak to je na fotce je to tuctove.
V kazdem pripade mladym holkam slusi vice dlouhe nez kratke vlasy.
A piercing pryc.
Nakonec je ale nejdulezitejsi asi to, jak se budes libit tvemu priteli.
A nakonec. Pokud vice lidi ve tvem okoli rekne, ze vypadas jak trubka, tak pokud to neni pouze prvni unahlena reakce na necekanou zmenu ale i ulezeny nazor tak tak mozna skutecne vypadas.
Zdravím,
nechtěl jsem reagovat, ale nedalo mi to!
Další človíček, který se chce tímto způsobem "zviditelnit"
Ach jo!
Nechápu, jak může někomu vadit, když se mladá holčina zeptá jestli jí to sluší, co je na tom špatného? Od toho ta poradna tady je nebo ne?
To chce klid ,my taky neřešíme jejich šroubky ,nechte to v klidu:D.Luckapucka neudělala nic čím by se chtěla zviditelnit.
když se to tak vezme tak jsem se zviditelnit musela( bez fotky by se to špatně posuzovalo) abych slyšela(četla) názory druhých
Lucko, tohle vůbec neřešte Ono hezký, vzdělaný, úspěšný nebo jen odvážný člověk, který trošičku vyčuhuje z řady občas takové reakce sklidí, jen aby se hezky zařadil a moc nevystrkoval růžky. To chce nadhled
a hlavně klid
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.