Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Valorizace 2022

Od: senior odpovědí: 5 změna:

Jedna pozitivní zpráva. Tohle nějak zapadlo s rouškovným 5 000. Jedná se o změnu v počítání valorizace od roku 2022.

Navrhl Pirát Ferjenčík.

Jsme jeden poslední stát v EU, kromě Malty, kteří tento přepočet od 1.1. nezavedli. /Malta vyplácí důchody týdně/.

advokatnidenik.cz/...

Jenom pro informaci důchodcům, co je za změny ještě čeká.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já se omlouvám předem, ale toto se mi ale vůbec nelíbí. Stále mě někdo straší a děsí, co zase bude. Co všechno zdraží a jaké pohromy nás čekají, kolik je mrtvých a kolik to bude stát. Stále se někdo neumí radovat z toho, že něco dostane. A musí to kazit jiným. Je mi lhostejné co kde je. Já nemám moc života přežed sebou a nemám čas na děšení zlomyslných lidí a médií. Jsou zbytečné informace o něčem, co nemohu změnit, ovlivnit. Chci být v klidu a spokojená a vděčná za to, co mám. A totéž učím své potomky.

Pane, dej mi sílu přijmout to, co nemohu změnit. Dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu a dej mi moudrost odlišit jedno od druhého.

senior
05.12.20 09:31
hodnocení

*zmateny*

lidus*
05.12.20 10:23

hodnocení

0x

A otázka zní jak?

senior
hodnocení

To je pro informaci, aby se bylo zase na co těšit.

Sice malá, přesto pozitivní změna.

Ale je vidět, že se nesetkala s pochopením.

Negativní zprávy v nás zanechávají hlubší stopu.

Prosím moderátora o přesun do jiné, příhodnější rubriky. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]