Nejste přihlášen/a.
Jedna pozitivní zpráva. Tohle nějak zapadlo s rouškovným 5 000. Jedná se o změnu v počítání valorizace od roku 2022.
Navrhl Pirát Ferjenčík.
Jsme jeden poslední stát v EU, kromě Malty, kteří tento přepočet od 1.1. nezavedli. /Malta vyplácí důchody týdně/.
Jenom pro informaci důchodcům, co je za změny ještě čeká.
Já se omlouvám předem, ale toto se mi ale vůbec nelíbí. Stále mě někdo straší a děsí, co zase bude. Co všechno zdraží a jaké pohromy nás čekají, kolik je mrtvých a kolik to bude stát. Stále se někdo neumí radovat z toho, že něco dostane. A musí to kazit jiným. Je mi lhostejné co kde je. Já nemám moc života přežed sebou a nemám čas na děšení zlomyslných lidí a médií. Jsou zbytečné informace o něčem, co nemohu změnit, ovlivnit. Chci být v klidu a spokojená a vděčná za to, co mám. A totéž učím své potomky.
Pane, dej mi sílu přijmout to, co nemohu změnit. Dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu a dej mi moudrost odlišit jedno od druhého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.