Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestíhám udělat domácí úkol

Od: jubaba odpovědí: 18 změna:
Zdravim, mám domácí úkol do občanky a nestíhám ho udělat byl by někdo tak moc hodný a pomohl mi?
Nestíhám udělat domácí úkol

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Já bych potřeboval pomoct v práci..o víkendu, také nestíhám.

Můžeme se domluvit, něco za něco.

hodnocení

7x

Nastuduj si tyto odkazy, jsou tam odpovědi na všechny otázky:

----------------

----------------

---------------

--------------

---------------

id
hodnocení

3x

Existuje web "udělej za mně "? Zde je poradna.cz, kde se radí a nevypracovávají domácí úkoly.

prikld1

Asi špatně čteš

Z matiky a fyziky se zde běžně dělají domácí úkoly. Žáček jen opíše a má hotovo.

jubaba
hodnocení

Muzete mi tedy poslat odkaz na ten web?
id

Vidíš otazník za první větou? To byl vtip, Takže ty opravdu potřebuješ za sebe někoho nechat vypracovat DÚ. Nevím s čím chceš PORADIT. Do občanské nauky to snad ani nejde radit. Dotaz je zde třetí den, to jsi už ho měl mít hotový.

lidus*

Já bych to otočila aby to šlo číst a pak by jistě někdo aspoň trochu pomohl. Nestihla a u PC sedí.

vysokeskoly.cz/...

jkjk
hodnocení

Ja bych to uz nechala daneho cloveka co napsal otazku jste ponozili dost dekuji a uz bych to opustila
id

Nevím, kdo se ponížil. Nebyl to ten, co chtěl, aby práci za něj vykonal někdo jiný? Tedy tazatel/ka.

04.12.20 21:39
hodnocení

0x

etana*
hodnocení

0x

Já nestíhám dodělat zápočtové testy, můžu ti to poslat, abys je za mne udělal?

jkjk
05.12.20 11:46
hodnocení

etana*

jkjk- buď mě nebo mne, pravidla pravopisu... meriva-preklady.cz/...

Po předložce je dokonce vhodnější mne, i když dnes to už samozřejmě není závazné. A ano, mne a mně jsou tvary různých pádů (pro ty, kteří to nevědí).

vilik*
Vy ještě k té dobrovolné práci studujete? Máte můj obdiv.
etana*

Vilíku, k jaké dobrovolné práci? Peníze, důchod, má dáti/dal, je to prosté:)

hodnocení

0x

Blahé paměti na vojně v přijímači,když nováčci nestíhali bylo běžné: "den má 24 hodin.když půjdete spát o hodinu později má 25 hodin a když vstanete ještě o hodinu dříve,pak má den 26hodin!" SWamozřejmě je to nesmysl, ale zrnko pravdy v tom je -jdu spát déle a mám o něco víc času...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]