Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Právě jsem poslechla hudební skupinu Ortel, CD ZŮSTAŇ MÝM DOMOVEM, do této chvíle jsem vůbec neznala, jen slyšela v médiích cosi o fašistech a Slavících a tak jsem neměla zájem poslechnout, náhodně na youtube jsem na Ortel narazila. Zajímá mně, zda skupinu znáte a váš názor. Fašista zcela jistě nejsem ale z tohoto CD (jiné neznám) podepíši každé slovo.
Přidám se, Někomu se "hodilo do krámu" tuhle skupinu poškodit, protože v textech popisují to, co si většina národa myslí. A to pro některé subjekty není přijatelné, tak rozpoutali kampaň.
Pokud nechcete hledat, Tak se podívajte, Nemusím zrovna Soukupa, ale zde nejde o Soukupa, můžete slyšet postoje Tomáše Ortela (vlasním jménem Tomáše Hnídka).
zde. Na ukázku pak třeba tahle
píseň . Nebo
Dobrý den, ano, tuto skupinu znám / vím, že existuje, ale jejich hudbu neposlouchám. Prý má texty písní kontroverzní (snad přehnaně vlastenecké až na hranu nacionalismu), ale více jsem nezjišťoval. Poslouchám více hudbu zahraniční, kde nemusím řešit texty, když jim většinou nerozumím . Jinak si myslím, že pokud to v tomto případě zůstane jen u muziky (nebude to zneužito extrémisty), tak má každý právo se vyjádřit. Zdravím!
Je ti agente jasné, že jde o vymyšlený film? Můžeš nějak logicky spojit skupinu Ortel a jejich texty s tímto vymyšleným a né příliš úspěšným filmem? Opravdu se nejedná o dokument! Odkazy dám zitra, píšu z tabletu...
Díky jurajo, to je ono. Pokud máte lidi chvíli času, přečtěte si to. Prachy jsou prostě až na prvním místě, jak jinak. Manipulace s lidmi hned na druhém...
Nojo, pane @007cz
Vy tvrdíte že Parlamentní listy, jsou prolhaný a dezinformační web.
Tak prosim, jak si mám teda vysvětlit, že na tom (podle vás, prolhaném a dezinformačním) webu,
Mají svůj profil - Piráti, ODS, KDU, STAN, TOP09, atd...
A denně tam dávají nové příspěvky a články,
To jako oni neví,že je to tak špatný web, nebo taky klesly na uroveň dezinformátorů?
Pane juraja, pokud jste si nevšimnul nereagoval jsem na vás a o P. Listech také nepadlo ani slovo. Možná by to chtělo trochu zvolnit a nevidět v každé větě utok na váš názor.
Tak jo asi sem se přehlíd
Já
Trošku pomůžu, nechce se mi dál hledat.
parlamentnilisty.cz/...
dejv111
Díky jurajo, to je ono. Pokud máte lidi chvíli času, přečtěte si to. Prachy jsou prostě až na prvním místě, jak jinak. Manipulace s lidmi hned na druhém...
007cz
Dejve00 Děkuji, nepotrebuji žádné odkazy na prolhane weby, já toho člověka znám osobně a to mi stačí.
O žádném utoku nic nevím
007cz
"Dejve00 Děkuji, nepotrebuji žádné odkazy na prolhane weby, já toho člověka znám osobně a to mi stačí"
Nevidím ani oslovení "jurajo" ani "Parlamentní Listy", zase je v práci nuda? Má to cenu?
Ale mi se domluvíme žejo?
Dnes je v práci náhodou fajn
Já
Trošku pomůžu, nechce se mi dál hledat.
parlamentnilisty.cz/...
dejv111
007cz
Dejve00 Děkuji, nepotrebuji žádné odkazy na prolhane weby, já toho člověka znám osobně a to mi stačí.
Dobrá, tak to zkusím trochu pomaleji.
dejv111
včera 23:09
Je ti agente jasné, že jde o vymyšlený film? Můžeš nějak logicky spojit skupinu Ortel a jejich texty s tímto vymyšleným a né příliš úspěšným filmem? Opravdu se nejedná o dokument! Odkazy dám zitra, píšu z tabletu...
Moje odpověd.
Pokud tam podprahově vidíte reakci na vás nebo P.L. tak to je mi líto.
Lógr, karty, ...nebo snad křišťálová koule?
Nechcete mi poskytnout výherní čísla do sportky.?
Já jen, že tak přesně víte, co můj povzdech znamenal.
Takže jinak.
1, Rovný a rovnější.
Když sem diskutoval z Bublouu a vy do toho vstupoval, tak to jako OK.
Když vy diskutujete z dejvem111 a já se přidám, tak je to..........., no nic.
2, Jedna maličká otázka. Když jste psal "nepotřebuji žádné odkazy na prolhané weby",
Prosím, které to pakto prolhané weby, jste měl na mysli?
Vstupujte a přidávejte se kam chcete, někdo vám v tom brání? Jen marně pátrám kde je definována povinnost konverzace s člověkem se kterým si nemám co říci.
Dokáži pochopit že máte pocit o své neomylnosti ale v tomto případě mi neni jasné proč po mě požadujete nějakou odpověď, jejíž obsah už dopředu znáte? Mám pocit, že vám tu někdo chybí a jen máte potrebu se pohádat.
Takže máte co říct.
Omylný jsem dennodenně, to mi věřte.
No vidíte, není to tak těžké.
A proč bych se měl hádat? Já se náhodou dobře bavím.
Slibuji, že od příště budu každou svou otázku, ukončovat asi nějak takhle
A už nikdy se nebudu obracet přímo na konkrétní osobu ale budu se ptát asi takhle? "Halo lidičkové víte o tom?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.