Nejste přihlášen/a.
V okolí brněnského hlavního nádraží chodí mladý policista, s.č. 325966 který na lidi, kteří na čerstvém vzduchu, nemají roušku, používá karatistické chvaty.
Viva neoficiální občanská válka!
Je to docela možné. Domluvy neplatí, policie asi dostala jiné příkazy, než pomáhat a chránit.
Zprvu jsem byl naštvaný, když jsem viděl to bezpráví, ale po vychladnutí hlavy mi na tom pár věcí nehraje. Přijde mi to jako zinscenované video, které má v občanech vyvolat bojovou náladu. Proč mi na tom něco nesedí... Toho pána údajně odvlekli kvůli tomu, že si nenasadil roušku. Jenže lidi, co pak kolem nich běhali a protestovali proti zásahu, ji také neměli. Klidně policajti mohli i tyto lidi nabrat do aut a odvézt (nemluvě pak o pokračování videa, kdy lidi uvnitř kavárny neměli nasazené roušky). Pán byl starší a byl prý invalida. To lidi naštve ještě více - starý a bezmocný. Netuším, co za tím vším vězí, ale něco mi na tom nehraje... Podle mě se někdo snaží přilívat "benzín do ohně" a směrovat veřejné mínění určitým směrem. Jsou to přípravy na 6.12., kdy má proběhnout velká demonstrace?
Feraxi, dokažte své tvrzení. Zkuste použít argumenty a důkazy, nikoliv nikým nepodložená tvrzení, že je Aeronet známý podvodný web.
dejv111 - ten kdo přemýšlí, si udělá úsudek sám a vybírá si spolehlivá informační média. Každý na to musí přijít sám.
Už jsem to feraxi psal jinde, nemůžete o celém Aeronetu říci, že je dezinformační, můžete říci, ze tato a tahle informace na Aeronetu je lež nebo polopravda, protože já mám takové a makové informace odtud a domnívám se, že se více blíží pravdě. Už chápete? To co jste napsal naposledy je zase škatulkování a bezobsažné plácnutí o ničem, bohužel.
@vaclav - chodí mladý policista, s.č. 325966 který na lidi, kteří na čerstvém vzduchu, nemají roušku, používá karatistické chvaty.
Zajisté máte důkazy, kterými jeho jednání můžete doložit, až budete podávat stížnost na GIBS. Jinak
Z. č. 273/2008 Sb. o Policii České republiky
§ 53 Obecné podmínky použití donucovacího prostředku
(1) Policista je oprávněn použít donucovací prostředek k ochraně bezpečnosti své osoby, jiné osoby nebo majetku anebo k ochraně veřejného pořádku.
Tak policajti v dnesni dobe se zvrhli na dalsi vyberci. "pomahat a chranit" ..jo..to spis vybírat a sikanovat (cest vyjimkam). Sou na kazdem rohu a cas si krati cihanim za bukem aby splnili ty sve normy na vybirani poplatku. Zrovna vcera vecer sem jel na kole...nikde ani noha ...jen policajti se na me prilepili a sledovali jestli zastavim na "stopce". Jako jo, beru ale ale opravdu mi prijde, ze policie zmenila svuj ucel na na vybirani dalsich poplatku od lidi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.