Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na tento druh umění?

Od: zdena90 odpovědí: 16 změna:
Ahojky čím dál víc umělců dělá tyto obrazy pár jich znám a dokonce jsem se ptala jednoho a pár děl už prodal. Myslíte že v těch obrazech jsou nějaké pocity? Co vede lidí malovat takto? Občas mě přijde že ty lidi mají nějakou poruchu psychickou. Vidím v tom zmatek rozpoložení. Co vy v tom vidíte?
Jaký máte názor na tento druh umění?
Jaký máte názor na tento druh umění? #2
Jaký máte názor na tento druh umění? #3

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

4x
Já v tom vidím člověka co neumí malovat ale strašně rád by se tím živil.Dnes se bohužel toto velice podporuje.Já sleduji jednu skupinu na fb která se malováním a prodejem zabývá.Těmto lidem se nesmí říci že se vám něco nelíbí.Buď jsou pro vás ty čmáranice úžasné nebo musíte mlčet.

Ano, to samé platí o tvorbě V.Havla. Málokomu se líbí,málokdo ji chápe a snobové pokrytecky jásají,aby nebyli out.

jiskra® - to byla mistrovská trefa *palec**palec**palec*.

03.12.20 14:43

Děkuji..;).

etana*
hodnocení

1x

Mně zas připadá, že nějakou poruchu psychickou mají lidé, co nezvládnou pravopis, slovosled a vlastně lautr nic.

fix
hodnocení

1x

Možná je to vyjádření nějakých pocitů , ale jinak čmáranice. To by namaloval i náš pes.

pb®
hodnocení

0x
Nevím no, já spíš žasnu nad takovými umělci, co koukáte na obraz a netušíte, jestli to není fotka. Takový Původ světa od Courbeta, to by se jeden mohl splést a líznout si.
zdena90
hodnocení

Občas mrknu na fb na jednu stránku z prodejem a toto jsem tam našla dnes . Vidím to dnes a denně ale občas nad tím fakt zůstanu zírat.

willybrandt*
hodnocení

0x

Líbí se mi ten prostřední obraz, který je zelený. Jinak neutrální postoj.

hodnocení

0x

Já na to nejsem, mám ráda klasiku, kde je vidět, co tam je a ne abych musela přemýšlet, co tím autor zamýšlel.

hodnocení

0x

Za umění to nepovažuji. To zvládne každý.

etana*
03.12.20 17:07

Ukažte...

liska5
hodnocení

0x

Mne pokaždé zajímá, jak se to jmenuje. Třeba jitro v Bretani , Gordický uzel na šněrovačce, Vzpomínka na Třebíz nebo Marie se nebránila... Pak tam hledám tu ideu :-D

30.11.20 20:02
hodnocení

0x

Nelíbí...

jofa*
hodnocení

0x

Na každé umění a v každe době může být zcela odlišný názor. Když vznikl impresionismus ( o vlastních pocitech a subjektivního vidění), rovněž by nedal ve své době těmto malířům téměř ani korunu a mnozí na žebrotě a dluzích. Dnes jdou aukce těchto děl "patlalů" do milionů. I toto moderní umění má své příznivce a najde si v historii umění své místo.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. To, že někdo "vyrobil" obraz a dokonce i prodal, ještě neznamená, že je to umělec, a jeho "dílo" je uměním. Toto jsou vesměs výtvory absolventů kurzů, které malířská tvorba těší, malováním se baví. A ještě víc je potěší a pobaví, když to někdo koupí. Ida

doplněno 03.12.20 17:57:

Ale abych pravdu řekla, zaujaly mě ty průsvitné nudle, které se dokonale vznášejí nad hnědým podkladem. Ten efekt vzletu je bezva. A správné je i umístění celého výtvoru. Ve sklepě vedle rozdvojky. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]