Ahojky čím dál víc umělců dělá tyto obrazy pár jich znám a dokonce jsem se ptala jednoho a pár děl už prodal. Myslíte že v těch obrazech jsou nějaké pocity? Co vede lidí malovat takto? Občas mě přijde že ty lidi mají nějakou poruchu psychickou. Vidím v tom zmatek rozpoložení. Co vy v tom vidíte?
Já v tom vidím člověka co neumí malovat ale strašně rád by se tím živil.Dnes se bohužel toto velice podporuje.Já sleduji jednu skupinu na fb která se malováním a prodejem zabývá.Těmto lidem se nesmí říci že se vám něco nelíbí.Buď jsou pro vás ty čmáranice úžasné nebo musíte mlčet.
Nevím no, já spíš žasnu nad takovými umělci, co koukáte na obraz a netušíte, jestli to není fotka. Takový Původ světa od Courbeta, to by se jeden mohl splést a líznout si.
zdena90
Občas mrknu na fb na jednu stránku z prodejem a toto jsem tam našla dnes . Vidím to dnes a denně ale občas nad tím fakt zůstanu zírat.
Mne pokaždé zajímá, jak se to jmenuje. Třeba jitro v Bretani , Gordický uzel na šněrovačce, Vzpomínka na Třebíz nebo Marie se nebránila... Pak tam hledám tu ideu
Na každé umění a v každe době může být zcela odlišný názor. Když vznikl impresionismus ( o vlastních pocitech a subjektivního vidění), rovněž by nedal ve své době těmto malířům téměř ani korunu a mnozí na žebrotě a dluzích. Dnes jdou aukce těchto děl "patlalů" do milionů. I toto moderní umění má své příznivce a najde si v historii umění své místo.
Zdravím. To, že někdo "vyrobil" obraz a dokonce i prodal, ještě neznamená, že je to umělec, a jeho "dílo" je uměním. Toto jsou vesměs výtvory absolventů kurzů, které malířská tvorba těší, malováním se baví. A ještě víc je potěší a pobaví, když to někdo koupí. Ida
doplněno 03.12.20 17:57:
Ale abych pravdu řekla, zaujaly mě ty průsvitné nudle, které se dokonale vznášejí nad hnědým podkladem. Ten efekt vzletu je bezva. A správné je i umístění celého výtvoru. Ve sklepě vedle rozdvojky. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.