Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Just nahrin

Od: keliska* odpovědí: 9 změna:

... znate svycarskou firmu just? jestli ano, jake s ni mate zkusenosti a co si o ni myslite?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Bohužel nemám, zkuste zde: just.cz/...

verkalan*
hodnocení

0x

Moje dcera dělá just a nahrin ,už několik let.Některé výrobky jsem vyskoušela na sobě,něco na rodině ale mohu říct ,že jsem spokojená.Když víte jak a na co používat,jak případně to promíchat tak máte i dobré výsledky i když je dražší ale nedá se přirovnat k těm výrobkům z lékárny.Máme hodně zákaznic a hlavně spokojených které si kupují i koření Nahryn já osobně jsem velice spokojená .

repak*

Bylo by s podivem, kdybyste nechválila to, co dcera prodává.

verkalan*

Tak to se mýlíte ,když to není dobrý tak to klidně řeknu.Dcera to nemá na výdělek, ale aby to pomohlo aspoň rodině.Já jsem například měla cukrovku 16 a do 3 měsícú jsem měla 8. Což se divila i paní doktorka.Ještě jeden příklad,když je můj vnouček nachlazený a potřu jej mastičkou z justu,klesne mu teplota a do dvou dnů je po nachlazaní a je to vyskoušený mám těch vnoučat sedum.Jsou tam i jiné možnosti ,které jsem vyzkoušela

keliska*
hodnocení

Mate na mysli tymiánovou mast? Po ktere mu zmizela teplota?:) Ano, s tim s vami naprosto souhlasím. TA mi take hodne pomáhá,kdyz me bolí hlava. A na akné pouzívám mesíckovou mast od Justu a k tomu piji syrovátku,cim se procustuje organismus a nemuzu si to vynachvalit...vysledek je fakt viditelny!

arimas*

a tohle se kupuje kde? v zivote jsem o tomhle neslysela..

diky

doplněno 10.04.10 23:36:

o uz to mam ..:)

kytka*

U mé OL to běží jako reklama v čekárně v televizi, je to zajímavé jak se ty věcičky dělají .Hovoří tam k tomu alergoložka,zřejmě mají ty věci široký záběr.

papene*
verkalan*

Když by jste chtěla tak vám něco o Justu a Nahrynu -vlastní poznatky napíši a můžu poslat ukázku mailem ,to koření a polévky jsou taky výborný.Myslela jsem doopravdy tu tymiánovou mastičku,měsíček užívám také na nohu a je to úplně něco jiného než ta z lékárny.Taky je dobrá mast slezová ,to když se spálíte v kuchyni třebá, tak to potřete a vůbec se neudělá puchýř a nebolí to .Je to dobrá věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]