Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
kupujete si občas stírací losy? Kolik za losy utrácíte? Vyhráli jste někdy něco?
Tak losy kupuji. Většinou mé starší sousedce. Občas ta nešťastná žena něco vyhraje. Tuhle dala za los Rentier 50 Kč a seškrábla 550 Kč. Jak to našla, tak ho hned podala vnučce a měla P.R.D. ! S láskou rodiny má tak trochu potíž. Jen si nemyslím, že by proto vyhrávala nějak více. Tuhle jsem stejný dával projet terminálem a našla si 2x 50 Kč a přehlédla další 3 setřený místa. Jeden známý mi řekl, že koupil celou sadu losů po 20 Kč za 16 tisíc a setřel výhry za 9 tisíc. Tohle by mě asi ani nebavilo. Byla to spíše nádeničina to všechno postírat. Tak třeba asi.
Občas, třeba ségře k svátku, nebo dětem při nějaké oslavě, ať je to napínavější. Nejčastěji za 50,- a za 100,- za kus. Některému oslavenci i víc přikolíkovaných na větvičce do tvaru kytice. Velkou výhru, větší jak tisíc, jsem nezažila.
Včera nna poště. Koupil jeden za 50Kč, vyhrál 100Kč, za to koupil tři za 30Kč, vyhrál 2x 30Kč, za to koupil dva za 30Kč vyhrál 1x 30Kč, za to koupil jeden za 30 Kč, nevyhrál nic.
Jofa, Vy jste hráč! - podle typologie Dr. Plzáka
Připomněl jste mi pohádku, jak jeden měnil až vyměnil...
Za 50 korun toliko zábavy? To už se ,,vyplatí,, . Tomu minimalistickému sázení kolegyně říkají ,,drobná vášeň,, .Asi to mají jako s Olympiádou. Nemusejí vyhrát, hlavně že se zůčastní. A tohle se jim teda daří. Se zůčastňovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.