Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s pojišťovnami

Od: anitt odpovědí: 7 změna:

Zdravím, právě jsem uzavřela ŽP u Kooperativy, bohužel až poté jsem si přečetla recenze s tím, že tato pojišťovna dělá velké obstrukce co se týká plnění. Máte podobné zkušenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ono si stačí před uzavíráním pojistných smluv uvědomit, že pojišťovny tady nejsou kvůli lidem (pro jejich dobro), ale lidé tu jsou pro pojišťovny (pro jejich zisk). Zdravím!

anitt
hodnocení

To je možné, nicméně jsem 2x řešila PU s Allianz a byla nad očekávání spokojena

Největší umění je, když vás okradou a jste spokojená!*poctar*

hodnocení

0x

Naneštěstí pro mě jsem pro pojišťovny asi jejich ideální klient. Pojistky platím a málokdy něco potřebuji.

Ale před měsícem jsem si lehce ublížil, nic moc velkýho, pět stehů na ruce. Ve čtvrtek jsem volal na pojišťovnu, tedy Českou pojišťovnu, odpoledne jim poslal naskenovanej papír od doktora a příští týden v úterý byly koruny na účtu. Tedy za mě spokojenost.

hodnocení

0x

S plnenim mam zkusenost 2x s Allianz a 1x s Kooperativou. Ve vsech pripadech probehlo plneni svizne, bez jakychkoliv komunikacnich problemu, obstrukci nebo kraceni.

Tedy za mne v pohode.

liska5
hodnocení

0x

Generali Česká pojišťovna. Po týdnu, co mne sousedi shora vytopili, jsem dostala peníze. A dostatečně.

uzirekto
hodnocení

0x
Záleží, co a jakou smlouvu máte. V případě flexi od kooperativy nikdy nebyl problém s plněním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]