Nejste přihlášen/a.
Docela mi to příjde nespravedlivé teď mi psali ze školy, že budu muset dělat i sloh na maturitě neudělal jsem jenom didaktický test, tak jsem si myslel, že budu dělat jen ten a ne i sloh, který nám minule zrušili kvůli koroně. Jako ten sloh ten mě štve ne, že bych to neudělal na 4 v pohodě. Ale štve mě, že co když ho nedám a didaktak jo. Přece na didaktak ted budu mít 3 pokus vždy mě to nevyšlo o ten 1 bod nebo 2 to uznávám, že zo byla moje chyba. Ten sloh je taká kravina přece už jsem ho mohl mít dávno udělaný na jaro nebo na podzim. Teď to poseru na jaro třeba a to je všechno na všechno měly být 3 pokusy a ne, že teď dostanu jeden na sloh a čau to by měli udělat jinak. To je ještě větší kravina to jsme mohly zrovna dělat všechny zkoušky a nedosrat si to takhle.
Viz předchozí odpověď, tvůj psaný projev je strašný. Slohovka z češtiny je jednoduchá a splácá jí i ten největší Tatar, ale když vidím tvůj písemný projev, tak se boj i tý slohovky...
Jak ses připravoval na didakťák u minulých pokusů? Projeď si stará zadání... Zkoušel jsi se odvolat, když ti to uteklo bod?
Případně se smiř s tím, že na maturitu nedosáhneš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.