Tuhle TV ani neznám, nicméně z našich daní asi financována nebude, neb není ČT.
Ovšem nechápu, proč Vás tak rozčiluje, mě třeba silně vadí Soukup i Musil, tak prostě nesleduji Barrandov. Podobně bych očekával, že když Vám vadí nějaká TV, tak si prostě pustíte jinou stanici, nebo lépe - vypnete bednu...
Mně by se to možná mohlo líbit. Ale zatím jsem kromě obecných informací nenašla program této televize. Chápu, že se s přípravou programu bude postupovat operativně a nabízet divákům detailní program nemá smysl, nicméně nějakou informaci o konkrétních divadelních představeních a koncertech bych někde ráda našla. Kde?
Tak se na to nedívejte, ne? Proč někteří mají potřebu si stěžovat na něco jen protože JIM SE TO NELÍBÍ? A jak jste přišel na to, že jsme na to přispěli z daní? Ona je to snad veřejnoprávní televizní stanice?
Neznala jsem to a tak jsem si to vyhledala. Začali vysílat teprve včera poprvé a už to kritizujete. Nevím sice co tam včera dávali, ale píší, že to má být kulturního zaměření a vysílání přímých přenosů, ne ze záznamu. Konzerty, debaty a tak dál. Ale když se Vám to nelíbí, nekoukejte na to.
Pochopitelně, soukromé aktivity, včetně televizí, nejsou placeny z daní.
Jsou ale stejně placeny z našich peněz a to, z našich předražených nákupů (útrat), prostřednictvím reklam. Kdo by to také platil z čeho a kde by na to vzal. Proto si myslím, že náš zájem i o soukromé televize neni neopodstatněný.
Vřele děkuji za doporučení. Toto jsem již i zde několikrát slyšel. Omlouván se za mírnou ironii.
Mojí životní zkušeností je , že nedokážu žít bez nezbytných prostředků a potřeb k životu. Vy snad ano? Například bez: potravin (neumím si vše vypěstovat), léků, energií, bydlení, i té televize, atd.atd. ! Snad Vašim doporučením neni : Vždyť nemusíte žít !
V této souvislosti snad nedoporučujete i těm kteří zajišťuji , nezbytné potřeby pro život: Vždyť to memusíte dělat, pokud se neobejdete bez pomoci státu a našich daní. To snad ne !
Tím jsem vyčerpal své názory na tuto problematiku a těším se na další jinou aktivitu, ale i Vaší reakci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.