Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Naživo

Od: alan25 odpovědí: 32 změna:
Tato hrůza a koho to asi zajímá? . Takový odpad společnosti na který jste přispěli z Vašich daní ...

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tuhle TV ani neznám, nicméně z našich daní asi financována nebude, neb není ČT.

Ovšem nechápu, proč Vás tak rozčiluje, mě třeba silně vadí Soukup i Musil, tak prostě nesleduji Barrandov. Podobně bych očekával, že když Vám vadí nějaká TV, tak si prostě pustíte jinou stanici, nebo lépe - vypnete bednu...

hodnocení

1x

Mně by se to možná mohlo líbit. Ale zatím jsem kromě obecných informací nenašla program této televize. Chápu, že se s přípravou programu bude postupovat operativně a nabízet divákům detailní program nemá smysl, nicméně nějakou informaci o konkrétních divadelních představeních a koncertech bych někde ráda našla. Kde?

id
hodnocení

0x

A z vaších daní jste nepřispěl? Nebo jste věčně nezaměstnaný?

Každá věc má svého kupce a každý pořad má svého diváka. Doporučuji Vám nesledovat, ať vás to nepobuřuje.

alan25
hodnocení

To může sledovat jen totální blb ! . Takovouhle svoloč ! .
motak
Tak budete asi totální blb, když to sledujete(jinak byste nevěděl,co tam davaji).
Ja treba netuším o co jde.

hodnocení

0x

O čem je vlastně řeč?

jm
Tazatel dělá reklamu nové tv stanici

Jaký? Já myslel, když psal o našich daních, že se jedná o Českou televizi.

Ono ne?

hodnocení

0x

Tak se na to nedívejte, ne? Proč někteří mají potřebu si stěžovat na něco jen protože JIM SE TO NELÍBÍ? A jak jste přišel na to, že jsme na to přispěli z daní? Ona je to snad veřejnoprávní televizní stanice?

hodnocení

0x

Soukromé televize nefinancujeme z našich daní.

andy25
hodnocení

Ale ... Příspěvek ministersvo kultůry... Neplatíte daně? .

hodnocení

0x

Neznala jsem to a tak jsem si to vyhledala. Začali vysílat teprve včera poprvé a už to kritizujete. Nevím sice co tam včera dávali, ale píší, že to má být kulturního zaměření a vysílání přímých přenosů, ne ze záznamu. Konzerty, debaty a tak dál. Ale když se Vám to nelíbí, nekoukejte na to.

alan25
hodnocení

0x
Program na další dny, www. naživo.art

bublaaa*
hodnocení

0x

Vůbec jsem nevěděl o co go. Ale děkuji za informaci, vypadá to na zábavu pro mojí krevní skupinu. Rád se na to mrknu *hej*

hodnocení

0x

@alan25 - To může sledovat jen totální blb !

Vám někdo drží zbraň u hlavy? Schválně - přiznáte se, co sledujete vy?

A víte vůbec wo co go?

alan25
hodnocení

0x
Především sport .

Aha - a v čem jsou sportovci lepší, než ten, jak hezky říkáte "odpad společnosti"?

alan25
hodnocení

0x
Zkuste si to sledovat , zjistíte tu kvalitu kultůry... Tohle jsou strašný komedianti...

@alan25 - Tohle jsou strašný komedianti...

Jojo - to si u některých sportovních přenosů říkám taky *smich*

alan25
hodnocení

0x
Tak se koukněte na ty komedianty ! Fakt krása !
bublaaa*

Ano kouknul jsem a fakt super, líbí se mi to. *mala* ;)

hodnocení

0x
Díky za tip, už mám naladěno a nevypadá to špatně :)

hodnocení

0x

UPC nepodporuje, takže nevím

alan25
hodnocení

0x
Tak jak se Vám líbí tato TV Naživo? .

alan25
hodnocení

0x
Milióny pro ČRa se jen sypou ! . A daňový poplatník za to jen platí ! . Za takovou hovadinu s dementam.

Furt lepší než kdyby tam vysílali nějaké pitomé sportovní přenosy pro pár diváků

no rozhodně jsou v TV i horší a nezajímavější věci :) co třeba těch 5 kanálů, kde prakticky pořád prodávají "šperky"? *smich*

alan25
hodnocení

0x
Konec miliony z dani lidi utraceny.

hodnocení

0x

Zdravím , dobrý den.

Pochopitelně, soukromé aktivity, včetně televizí, nejsou placeny z daní.

Jsou ale stejně placeny z našich peněz a to, z našich předražených nákupů (útrat), prostřednictvím reklam. Kdo by to také platil z čeho a kde by na to vzal. Proto si myslím, že náš zájem i o soukromé televize neni neopodstatněný.

- miro

Když je něco předražené, tak to nekupuj. A reklamy nesleduj. Co tam máš dál...

Vřele děkuji za doporučení. Toto jsem již i zde několikrát slyšel. Omlouván se za mírnou ironii.

Mojí životní zkušeností je , že nedokážu žít bez nezbytných prostředků a potřeb k životu. Vy snad ano? Například bez: potravin (neumím si vše vypěstovat), léků, energií, bydlení, i té televize, atd.atd. ! Snad Vašim doporučením neni : Vždyť nemusíte žít !

V této souvislosti snad nedoporučujete i těm kteří zajišťuji , nezbytné potřeby pro život: Vždyť to memusíte dělat, pokud se neobejdete bez pomoci státu a našich daní. To snad ne !

Tím jsem vyčerpal své názory na tuto problematiku a těším se na další jinou aktivitu, ale i Vaší reakci.

Hezký den přeji -miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]