Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování uprchlíků doma

Od: gumidek® odpovědí: 24 změna:

Víte někdo o tom? Prý za to může pirátská strana.

uprchlici-vitejte.cz /...

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Na todle múže přistoupit jen člověk jehož myšlenkové pochody zamrzli těsně před narozením tudíž je jeho IQ srovnatelné s IQ bublající rašeliny
Odborně ho nazýváme Debilem
Bohužel v této zemi je plno takových Debilú kteří se snaží zlikvidovat náš poklidný život takový jáký sme znali doposud a mam obavy že přijde doba kdy budem muset vzít do ruky kvéry a začít tydle Debili likvidovat hlava nehlava jinak oni zlikvidují nás
hodnocení

Naprostý souhlas! *palec2*

007cz

Tak naštěstí většina té bublajici rašeliny se zmůže jen na hloupé plky o kvérech.

hodnocení

007cz Co tě přesně vede k ubytování uprchlíků a jaké by to mělo výhody a dopady dle tebe?

007cz

1. Nikde nepíši že chci někoho ubytovat.

2. Jaké výhody pro mě? Proč?

3. Jen mi vadí ty primitivní rasistické kecy, v tomto případě o kvérech, svědčící o inteligenci daných jedinců.

4. Opravdu se nechci k provokativní otázce a xenofobním reakcím vyjadřovat.

hodnocení

1. nebral bych vítr z plachet lidem, kteří se alespoň nějak snaží a nestaví se k situaci pasivně.

2. tyhle lidi nepředěláš. Mají to po generacích v DNA a vymytej mozek svojí vírou.

3. svým způsobem tvůj názor beru, ale podáš prst a oni pak chtějí celou ruku a dotáhnout "ty špatné"

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pan Klaus st. by řekl, že to je akce rouškařů. Nosíte roušku? Tak vítáte! . Zdravím!

jenpe
hodnocení

3x

To bude nějaký blábol. Nikdo nemůže nikoho donutit, aby si do svého majetku nastěhoval neznámého cizince, o kterém zhola nic neví a netuší co je to zač. Ve své zemi mohl být hnusným kriminálníkem, ale s tím se žádný chlubit nebude.

To mně připomíná, jak před lety jedna známá umožnila své setřenici s malými dětmi bydlet u sebe. No, skončilo to tím, že ta sestřenice měla dluhy, kam se podívala a ta známá měla velké jednání s exekutory, aby zachránila svůj majetek. Prostě někteří lidé si nezaslouží pomoc druhým, protože čím více jim pomáháte, tím více mají napřaženou ruku.

asd1
hodnocení

2x

Asi tunel přes neziskovku, i když Piráti jsou vítači co nedomýšlí následky... Ačkoliv, neni uprchlík jako "uprchlík", takže nějakou hezkou francouzku která zdrhá před čmoudama bych snad i ubytoval *smich*

nazdar
Až na to že většina francouzek jsou arabky co se narodili ve francii. To samý chlapy. Jedeš do francie na pár let. Vrátíš se a mluvíš francouzsky a i pár slov arabsky. Žila jsem tam 15 let, vím co říkám. ...bohužel
Nejlépe to je vidět, když se člověk podívá na nějaký francouzský film ze 70 let, třeba s Delonem, Belmondem.Kdyz jsou záběry z ulic tak se tam vyskytuje minimum černochů,sem tam nějaký.A srovnání s dneškem škoda mluvit.To samé ve sportu,sleduji francouzskou fotbalovou ligu tam je z jedenáctky 7-9 černochů a arabů, běžně.To se týká i francouzske repre.
hodnocení

Koukni se na Cobru 11. Tam je vždy ten největší lump nějaký z východu (turek, bulhar,atd...)

hodnocení

0x

Nemám piráty nijak zvlášť v oblibě, ale tady to vypadá spíše na klasický případ páté kolony - neboli neziskovky

uprchlici-vitejte.cz/...

Nejlepší by bylo, kdyby tito šli příkladem a uvedli, kolik jich už mají doma.

hodnocení

0x
Jo,madam Faltová a její guru Rozumek .Piráti jsou známí vítači.

motak
hodnocení

0x
Nene,pry za to můžou Okamurovci

hodnocení

0x
Jak se s nimi domluvit? Tak, že si k sobě ubytuji i tlumočníka? A kdo ho bude platit? Ještě je otázka, jestli by to pomohlo. Oni jsou úplně jiní.
michalverner

Nevím jaké domlouvání.Takový člověk si prostě bude dělat co sám chce a vy se přispůsobíte.To že mu nerozumíte je jen váš problém.

hodnocení

0x

Je to pro mě novinka. Považuji to za nutnou aktivitu neziskovky, která byla založena za účelem pomoci uprchlíkům. Mezi neziskovkami dělám rozdíl, některé jsou z mého pohledu velmi potřebné a užitečné, některé jsou vyloženě škodlivé. Neziskovka, která toto organizuje, prostě z něčí vůle vznikla. Chce čerpat peníze, proto musí vyvíjet aktivitu.

Před časem byla republika plná dočasných uprchlíků z Jugoslávie. Aktivně jsem se do pomoci zapojila, viděla jsem v tom velký smysl. Později do našeho města přišly rodiny z Barmy. Pracovití, vlídní, nekonfliktní lidé. Teoreticky bych možná s podobným dočasným uprchlíkem neměla ve svém domě velký problém. Ale zatím mě k něčemu podobnému nikdo a nic naštěstí nenutí.

hodnocení

0x

To je přímo katastrofa, oni skutečně fungují!

migrace.com/...

tvnoe.cz/...

a,plno dalších na internetu, stálo by za to se té paní zeptat, kolik už jich má doma

napad
hodnocení

0x

Mám nápad na unikátní vánoční dárek pro vaše blízké: vyplňte jejich jménem formulář a třeba dostanou pod stromeček uprchlíka. ;)

To je hodně dobrý nápad.
karel556*

Tak já nevím, u nás raději řízek...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]