Nejste přihlášen/a.
Víte někdo o tom? Prý za to může pirátská strana.
11x
Odborně ho nazýváme Debilem
Bohužel v této zemi je plno takových Debilú kteří se snaží zlikvidovat náš poklidný život takový jáký sme znali doposud a mam obavy že přijde doba kdy budem muset vzít do ruky kvéry a začít tydle Debili likvidovat hlava nehlava jinak oni zlikvidují nás
1. Nikde nepíši že chci někoho ubytovat.
2. Jaké výhody pro mě? Proč?
3. Jen mi vadí ty primitivní rasistické kecy, v tomto případě o kvérech, svědčící o inteligenci daných jedinců.
4. Opravdu se nechci k provokativní otázce a xenofobním reakcím vyjadřovat.
3x
Dobrý den, pan Klaus st. by řekl, že to je akce rouškařů. Nosíte roušku? Tak vítáte!
. Zdravím!
3x
To bude nějaký blábol. Nikdo nemůže nikoho donutit, aby si do svého majetku nastěhoval neznámého cizince, o kterém zhola nic neví a netuší co je to zač. Ve své zemi mohl být hnusným kriminálníkem, ale s tím se žádný chlubit nebude.
To mně připomíná, jak před lety jedna známá umožnila své setřenici s malými dětmi bydlet u sebe. No, skončilo to tím, že ta sestřenice měla dluhy, kam se podívala a ta známá měla velké jednání s exekutory, aby zachránila svůj majetek. Prostě někteří lidé si nezaslouží pomoc druhým, protože čím více jim pomáháte, tím více mají napřaženou ruku.
2x
Asi tunel přes neziskovku, i když Piráti jsou vítači co nedomýšlí následky... Ačkoliv, neni uprchlík jako "uprchlík", takže nějakou hezkou francouzku která zdrhá před čmoudama bych snad i ubytoval ![]()
0x
0x
Je to pro mě novinka. Považuji to za nutnou aktivitu neziskovky, která byla založena za účelem pomoci uprchlíkům. Mezi neziskovkami dělám rozdíl, některé jsou z mého pohledu velmi potřebné a užitečné, některé jsou vyloženě škodlivé. Neziskovka, která toto organizuje, prostě z něčí vůle vznikla. Chce čerpat peníze, proto musí vyvíjet aktivitu.
Před časem byla republika plná dočasných uprchlíků z Jugoslávie. Aktivně jsem se do pomoci zapojila, viděla jsem v tom velký smysl. Později do našeho města přišly rodiny z Barmy. Pracovití, vlídní, nekonfliktní lidé. Teoreticky bych možná s podobným dočasným uprchlíkem neměla ve svém domě velký problém. Ale zatím mě k něčemu podobnému nikdo a nic naštěstí nenutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.