Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod a 2 osoby spolu

Od: jarl odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mohou do hypermarketu 2 osoby společně nebo každý sám za sebe? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je v tom zmatek. Co jsem zažila - v Kauflandu mají očíslované košíky a můžou s nimi i 2 lidi. V Bille mají určitý počet košíků a hromotluk vyžadoval 1 košík na osobu. V Lidlu mají také omezený počet košíků a borec dohlíží a byla jsem svědkem, jak s přivřením oka pustil s jedním košíkem 2 baby s dětmi. V Tescu to vypadá, jakoby se ani nic nedělo, ani tam nikdo nedohlíží. Takže opět česká klasika, tak nějak atd.

hodnocení

1x
Manželský pár spolu může klidně,ale každý se svým vozíkem

pb®
hodnocení

1x
Chodit společně na nákupy je nyní absolutní bezohlednost. Jestli ona neumí řídit a on zas nakupovat, má na ni počkat v autě. Přijde mi to, jako když jeden má hlavu a druhý ruce, prostě samostatně nekompetentní osoba. Jako ve vtipu o policajtech, kdy jeden umí číst a druhý psát.

pb, nebo on je galantní nenechá jí tahat těžký vozík se dvěma basami piv, jako já v pátek.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, ale pouze jeden dospělák a jedno dítě do 6ti let (nebo i doprovod zdravotně postiženého). Např. manželský pár už nikoliv (musí se rozdělit). Zdravím!

hodnocení

0x

Dnes v 15:30, Globus. Já s manželkou, každý svůj vozík. Ale ostatní manželé měli jen jeden. Ostraha jen počítala množství lidí.

Každý Market to má asi jinak, někdo na kusy lidí někdo na vozíky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]