Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stydím se za nas byt

Od: siginka odpovědí: 7 změna:

ahojte...nevim jak se s tim mama vyporadat:( strasne se stydim za nas byt..nemame to doma zrovna moc extra hezky... nevodim k sobe na navstevy ani kamaradky...mam kluka se kterym jsem 2 roky a ani jednou me jeste nebyl-prijde mi to dost blby... ja jsem u nej skoro proad... :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Pokud žije Vaše rodina skromně,nemá byt vybaven posledními výstřelky-to přeci není na závadu. Důležité je jestli je u Vás čisto a milo. A když si pozveš návštěvu jistě si ji zveš proto,abys s ní strávila příjemný čas a pobavili jste se a nepředvádíš nikomu Váš byt. Chápu, že pokud rodina tvého přítele žije na jiné úrovni než vaše ,cítíš se divně. Ale klidně mu řekni, to víš u ná je to obyčejné, ale je u nás prima pohoda. On se s tebou kvůli tomu přeci nerozejde.Neboj se toho.

siginka
hodnocení

kez by u nas bylo alespon i uklizeno :( snazim se si udrzovat pokojicek a obcas i pomoct mamce uklidit v kuchyni,nebo v obyvaku, a tak... ale mamku to asi moc nezajima, ze je doma neporadek... kdyz neco uklildim, tak se je tu stejne hned bordel...

kytka*

Co na to říct- nevím došli mi slova. Je smutné, že to tak vidíš a cítíš. sedni si s maminkou a popovídej si sní, proč tomu tak je ,že bys chtěla aby Váš domov byl útulný.třeba nemá ráda návštěvy,ale neumím si přestavit ,že by nebylo uklizeno,i když nikdo nemá přijít.*nevi*

pt®

siginko, vy jste s maminkou samy dvě? Asi mamka nestíhá, když je dlouho v práci, co kdybys taky pomohla. Nebo je to jinak? Mamka nemá zájem o pořádek? Popovídej si s ní o tom. Řekni, že bys ráda, abyste měli doma hezky, čisto voňavo, že to spolu zvládnete. Vždyť mamku znáš sama nejlíp, tak víš, co na ni platí. PT /stařenka/

lidus*
hodnocení

0x

Mám doma nábytek 30let starý a vůbec mi to nevadí, není to proto že bychom na nový neměli ale máme rádi svoje věci.Máme doma uklizeno, nijak extra naleštěné prostě u nás se žije a jí i v obýváku, dcera si sem vodila přítele i kamarádky a nikomu to nevadilo že je sedačka 30ti letá.Naše maminka říká, že byt na ukázku není pro lidi k žití a že je dúležité mít uklizené a nechodit po kotníky v hnoji a hlavně být v bytě spokojený, to co si myslí návštěva je mi jedno. Sousedka má fungl nový obývák je to jako v kremačce a bojím se sáhnout na naleštěnou kliku.

1jara*
hodnocení

0x

Třeba se to zdá jen vám že je byt nehezký. Dcera je přes týden na škole. Také před časem tvrdila že máme škaredý byt. Nyní když přijede občas domů tak už se ji líbí.

hrozinka*
hodnocení

0x

Pokud se ti to zdá takový děs a hrůza a máš 2 roky kluka se kterým to myslíš vážně a on s tebou-tak ho vem domů.Budeš vědět co si on o tom myslí-řekni mu jak by jsi to chtěla ty,proč to tak neni a nejde-plánujete spolu budoucnost-vyvarujte se chyb ,které dělají vaši rodiče poučte se z těchto chyb.Ale-já to u vás taky neviděla-možná jen přeháníš,jen si myslím,že tvůj kluk už k vám určitě za ty dva roky chtěl jít-proč nebít upřímná,je to tvůj domov tvoje rodina a tu si nikdo předem nevybere.Mám staré rodiče,taky jsem se za to dlouho styděla,dnes tím jak to doma vedu a starám se o ně jim i jejich spolužáci závidí jakou mají dceru a já jsem pyšná za to co pro mě v životě udělaly.Život neni o kráse a uspořádaném perfektním bydlení,ale o vztazích,zázemí,pomoci a chápání se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]