Nejste přihlášen/a.
ahojte...nevim jak se s tim mama vyporadat
strasne se stydim za nas byt..nemame to doma zrovna moc extra hezky... nevodim k sobe na navstevy ani kamaradky...mam kluka se kterym jsem 2 roky a ani jednou me jeste nebyl-prijde mi to dost blby... ja jsem u nej skoro proad... ![]()
Pokud žije Vaše rodina skromně,nemá byt vybaven posledními výstřelky-to přeci není na závadu. Důležité je jestli je u Vás čisto a milo. A když si pozveš návštěvu jistě si ji zveš proto,abys s ní strávila příjemný čas a pobavili jste se a nepředvádíš nikomu Váš byt. Chápu, že pokud rodina tvého přítele žije na jiné úrovni než vaše ,cítíš se divně. Ale klidně mu řekni, to víš u ná je to obyčejné, ale je u nás prima pohoda. On se s tebou kvůli tomu přeci nerozejde.Neboj se toho.
kez by u nas bylo alespon i uklizeno
snazim se si udrzovat pokojicek a obcas i pomoct mamce uklidit v kuchyni,nebo v obyvaku, a tak... ale mamku to asi moc nezajima, ze je doma neporadek... kdyz neco uklildim, tak se je tu stejne hned bordel...
Co na to říct- nevím došli mi slova. Je smutné, že to tak vidíš a cítíš. sedni si s maminkou a popovídej si sní, proč tomu tak je ,že bys chtěla aby Váš domov byl útulný.třeba nemá ráda návštěvy,ale neumím si přestavit ,že by nebylo uklizeno,i když nikdo nemá přijít.![]()
siginko, vy jste s maminkou samy dvě? Asi mamka nestíhá, když je dlouho v práci, co kdybys taky pomohla. Nebo je to jinak? Mamka nemá zájem o pořádek? Popovídej si s ní o tom. Řekni, že bys ráda, abyste měli doma hezky, čisto voňavo, že to spolu zvládnete. Vždyť mamku znáš sama nejlíp, tak víš, co na ni platí. PT /stařenka/
Mám doma nábytek 30let starý a vůbec mi to nevadí, není to proto že bychom na nový neměli ale máme rádi svoje věci.Máme doma uklizeno, nijak extra naleštěné prostě u nás se žije a jí i v obýváku, dcera si sem vodila přítele i kamarádky a nikomu to nevadilo že je sedačka 30ti letá.Naše maminka říká, že byt na ukázku není pro lidi k žití a že je dúležité mít uklizené a nechodit po kotníky v hnoji a hlavně být v bytě spokojený, to co si myslí návštěva je mi jedno. Sousedka má fungl nový obývák je to jako v kremačce a bojím se sáhnout na naleštěnou kliku.
Pokud se ti to zdá takový děs a hrůza a máš 2 roky kluka se kterým to myslíš vážně a on s tebou-tak ho vem domů.Budeš vědět co si on o tom myslí-řekni mu jak by jsi to chtěla ty,proč to tak neni a nejde-plánujete spolu budoucnost-vyvarujte se chyb ,které dělají vaši rodiče poučte se z těchto chyb.Ale-já to u vás taky neviděla-možná jen přeháníš,jen si myslím,že tvůj kluk už k vám určitě za ty dva roky chtěl jít-proč nebít upřímná,je to tvůj domov tvoje rodina a tu si nikdo předem nevybere.Mám staré rodiče,taky jsem se za to dlouho styděla,dnes tím jak to doma vedu a starám se o ně jim i jejich spolužáci závidí jakou mají dceru a já jsem pyšná za to co pro mě v životě udělaly.Život neni o kráse a uspořádaném perfektním bydlení,ale o vztazích,zázemí,pomoci a chápání se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.