Nejste přihlášen/a.
dobre odpoledne... muj kluk ma za mesic narozeniny a jeste jsem se nerozhodla, co mu koupit... poradte mi ...hodne ma rad motorky,traktory,box a hodne rad neco dela(pracuje)
A ten kluk je přítel nebo syn? A má 3 roky nebo 20? Můj vnouček, 4 roky, taky se mnou rád pracuje. Krájí příborovým nožem třeba sýr nebo strouhá okurek. A tváří se u toho nesmírně důležitě. :D
Můj vnouček ve 3 letech se mnou pekl buchtičky Koulel je pěkně a dával na pekáč a pak byly se šodou. Dodneška je šjikovnej ničeho se nezalekne. /je mu 9 let/.Pro přítele -no kup mu třeba zajímavou encyklopedii, která by se vztahovala k některým z jeho koníčků. Těžké radit ,když nevím za kolik .
pane bože,co mi je do vašich vnoučků... já se na zadny vnoucky, nevnoucky neptala ... to jsou teda rady jako Brno!
ty jsi nenapsala pro jak starého, tak si to máme vycucat z palce.?Tak promiň,že tě to tak vytočilo.
"kytka" má pravdu!
Panebože, co je to za dotaz, když se ani nezmíníte o tom podstatném, a to věku obdarovávaného
Podívejte se tady, zadala jsem do vyhledávače - dárky pro motorkáře- a tady mi vyjela spousta věcí, já bych např. zvolila ty kapesní hodinky, ty se mi moc líbí mtt-brno.cz/...
odvolávám co jsem napsala, to je chování tohleto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.