Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro mého kluka

Od: elisa* odpovědí: 16 změna:

dobre odpoledne... muj kluk ma za mesic narozeniny a jeste jsem se nerozhodla, co mu koupit... poradte mi :)...hodne ma rad motorky,traktory,box a hodne rad neco dela(pracuje)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* No...líbí se mu toho vcelku dost*palec* ... ale chtělo by to přidat jeho věk;) a možná by neuškodila ani cca velikost vaší investice:)

elisa*
09.04.10 16:33
hodnocení

je mu 17

hodnocení

0x

A ten kluk je přítel nebo syn? A má 3 roky nebo 20?;) Můj vnouček, 4 roky, taky se mnou rád pracuje. Krájí příborovým nožem třeba sýr nebo strouhá okurek. A tváří se u toho nesmírně důležitě. :D

kytka*

Můj vnouček ve 3 letech se mnou pekl buchtičky Koulel je pěkně a dával na pekáč a pak byly se šodou. Dodneška je šjikovnej ničeho se nezalekne. /je mu 9 let/.Pro přítele -no kup mu třeba zajímavou encyklopedii, která by se vztahovala k některým z jeho koníčků. Těžké radit ,když nevím za kolik .*nevi*

elisa*
hodnocení

pane bože,co mi je do vašich vnoučků... já se na zadny vnoucky, nevnoucky neptala ... to jsou teda rady jako Brno!

kytka*

ty jsi nenapsala pro jak starého, tak si to máme vycucat z palce.?Tak promiň,že tě to tak vytočilo.

vosikac*

*bum*"kytka" má pravdu! *fn*

Panebože, co je to za dotaz, když se ani nezmíníte o tom podstatném, a to věku obdarovávaného*ee*

elisa*
09.04.10 18:44
hodnocení

*haha**palec*

vosikac*
09.04.10 18:49
kytka*

možná by bylo dobré mu koupit boxovací rukavice, že by je hned vyzkoušel:D*smich*;)

vosikac*
09.04.10 19:04
siginka
hodnocení

ty uz ma... vtip se nejak nepovedl :)*mala*

kytka*

Není vás tam nějak moc u počítače siginka a elisa*bum*běžte si dělat srandu jinam*bzum*

elisa*
hodnocení

sorry... vy mate tak dokonaly pocitac, ze se vam nikdy nestalo, ze jste se na nem prepsali

kytka*

bez komentáře siginko -eliso, běž pomoc sigince domů uklidit, ať nemají doma nepořádek a ona ti poradí co koupit klukovi ČAU KOČKY

marenka*
hodnocení

0x

Podívejte se tady, zadala jsem do vyhledávače - dárky pro motorkáře- a tady mi vyjela spousta věcí, já bych např. zvolila ty kapesní hodinky, ty se mi moc líbí ;) mtt-brno.cz/...

doplněno 09.04.10 19:57:

odvolávám co jsem napsala, to je chování tohleto *cert**bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]