Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte o hodnem klukovi?

Od: ka odpovědí: 27 změna:
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli neznáte volného hodného kluka z Prahy ve věku 24-28 let, který by se rád seznámil?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Vím. Jsem to já. Mám jen malou vadu. Je mi 64 let*haha*

satam, to je opravdu zanedbatelná vada na kráse. *haha*

@satam, to jste vlastně dva takoví kluci. Dva v jednom, to je snad v pořádku :-D

Tak u některých žen není věk až tak podstatný, často jsou rozhodující naprosto jiné cifry *smich*

V první řadě kg (cisternu nehledám), pak IQ (blbku na celý život taky ne). *smich*

Já měla za to, že ještě před časem jste tady opakovaně v diskuzích chválil svou tuším o 15 let mladší ženu, kvůli které jste se rozvedl s manželkou. To už je pasé? Nebo si vás s někým pletu? *nevi*

hodnocení

6x

Jestli seš ta, která tu píše o hodných klucích a pak se po tobě slehne zem, tak takové husy hodný kluk nehledá :-P.

:-D
A nevěřím, že bys šel do Prahy.
No a tazatelka stejně neví co chce...

Tele co flirtuje :)

bublaaa*

S vhodným partnerem se z husy či telátka stane zábavná drápací sebevědomá kočka *jasne*

michalverner
hodnocení

4x

Co si představit pod pojmem "hodný" kluk?Není to tak dlouho co jsem někde četl že pod slovem hodný muž si žený představují mmj. povinnost muže vařit,uklízet,nosit výplatu 50 000+ a vlastnit barák.

To není hodný kluk. To je debil.:-D

*mir*

Princezničku, která nešáhne na práci a tloustne jí zadek, nebrat!

hodnocení

2x

Já se taky hlásím. Je mi pouhých 45, ale do Prahy mne nedostaneš.

hodnocení

2x

Já vím o třech,ale ani jeden nejsme z Prahy.

Pěkná odpověď ;)

olinl
hodnocení

2x

Otázka by měla znít spíš: Doporučte seznamku..

Houby,spr odpo-NEKRMTE TROLA !

hodnocení

1x

Volných hodných kluků, kteří by se rádi seznámili, je všude dostatek, protože holky v tomto věku většinou preferují spíš tzv. bad boys, kteří jsou na první dobrou poněkud přitažlivější a život s nimi je dobrodružnější než je tomu u obyčejných hodných kluků. Poradila bych ti, ať se rozhlédneš v okolí, nicméně v této neutěšené době zkus raději nějaký tinder nebo jinou seznamku - mám dojem, že z Prahy tam bude minimálně 30 % všech uživatelů *ee*

hodnocení

0x

A já se k Vám s dovolením přidám. Já bych chtěla hodného dědka na poloviční úvazek a nemusel by být ani z Prahy. :-D

Třeba bude mít zájem satam *mir*:-D

Gumídku, Satam je moc mladý. Ten by nechtěl ten "poloviční úvazek"...:-D

20.11.20 21:27

*vtip*

liska5

Já mám jednoho "rozdělanýho", jen mu je 80 *smich*

Nechi být hnusný, ale v tomto případě a v této době by to chtělo trošku ,,dodělat´´ ...*smich**smich*

senior

Suzymon, to je nyní docela v kurzu. Vidím to okolo sebe - Ženy rozvedené, vdovy, tak mají na víkendy přítele, oni třeba přes týden chodí ještě do práce, každý žije ve svém, ale víkendy tráví pospolu. Takže v dnešní době to asi oběma stranám vyhovuje.

Těší se na sebe, ale přitom mají svůj život.

liska5

Když to vezmu tak, že některý chlap si narazí po šedesátce o třicet let mladší babu,

*alene* tak já bych měla koukat po stoletých?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]