Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravdivá konspirační teorie

Od: sibab odpovědí: 19 změna:
Dobrý den, čtu tady hodně názorů o aktuálním covidovém dění a člověk nikdy neví, co je pravda.
Chtěl bych ale podpořit rozvoj vědomí každého z nás a přimět lidi se zamyslet, než začnou něčemu věřit. Něco jako " Chci vědět, ale nesoudit "
Tak mě napadlo, aby každý z nás našel nějaký případ konspirační teorie, kterou lidé odmítali, ale časem se potvrdila jako na tuty pravdivá.

Začnu: Oblast 51 byla dlouho považována za konspirační teorii. Dnes je oficiálně uváděna.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
A přece se točí.

senior
hodnocení

3x

Na jaře jsem psala a známým povídala, že Gates mluví o Covid passech. Byla jsem odsouzena, že čtu hoaxy a věřím dezinformačním webům. Před skoro rokem jsme si to neuměli představit.

Ale je to již zde.

idnes.cz/...

smode*
Pamatuji si. Jak vidíte karty se obrátily a již nyní tato "jasná konspirační teorie" na pravdivou praxi minimálně docela slušně aspiruje :)
bublaaa*
22.11.20 06:48

*smich2*

bublaaa*

Vlaky s covidem, Bill Gates a šifry v Simpsonových. Tak manipulátoři využili pandemii

zpravy.aktualne.cz/...

Argumentovat Člověkem v plísní to chce mít už slušný žaludek
bublaaa*

pavlosi, můj pes mi dělá starosti, má myslím slabé sebevědomí ze své inteligence. Setkání s tebou by mu mohlo velmi pomoct. Budeš od té dobroty?

No když tráví čas s tebou tak se nedivím,od koho by měl tu inteligenci pochytit

Přestaňte se urážet, nebo opět končíme..

bublaaa*

To jsem nevěděl. že se inteligence dá "pochytit". To jsou věci *smich2*

bublaaa*

Zvedá se další vlna fake news o koronaviru. V hlavní roli je vakcína a všemocný Bill Gates
ct24.ceskatelevize.cz/...

Tyhle všechny hoaxy mají pouze jediný cíl a to je ten, aby to co nejvíce kolovalo po internetu a vydělávalo se na reklamách. Čím víc to lidé budou rozklikávat a přeposílat, tím víc si autoři nahrabou. A je jim úplně jedno, že bude hodně lidí, kteří na to doplatí i vlastním zdravím, protože takovým hovadinám uvěří. Chyba vlády opravdu byla v tom, že tyhle idiotštiny nezatrhla tím, že okamžitě nereagovala a nevysvětlili lidem jak jsou ty konspirační teorie hloupé. Teď už je pozdě. A možná byste se divili, že tomu nevěří jenom ti lidé, kteří jsou takříkajíc "rozumu mdlého", ale i lidé, od kterých byste to vůbec neočekávali. Sama jsem dostala dvakrát takový pitomý hoax do e-mailu od osoby, o které vím, že to není žádný hlupák.

bublaaa*

Je to přesně jak píšete paní suzymon. Čím víc lidí nasdílí tyhle nesmysly, tím větší mají ti lháři výdělky z reklam.
Těžko říct, proč lidé nevěří tradičním médiím a věří radši laciným lžím. U každého to asi bude něco jiného. Nedávno tady milancukrár dával odkaz na zajímavý článek, kde se rozebíraly možné příčiny tohoto chování.

hodnocení

2x
Masturbace a její škodlivost na zdraví :)

hodnocení

1x

Nojo, ale tím, že bych Vám odpověděla, bych také potvrdila, že jedna z těch mnohých a někdy i hodně hloupých konspiračních teorií o Covidu, by mohla být pravdivá. A to si teda vůbec nemyslím. ;)

smode*
hodnocení

0x

Hezký den. Například záležitost dnes všeobecně známá jako "Studie syfilidy v Tuskegee".

hodnocení

0x

No, třeba ta o zbraních hromadného ničení v Iráku. Nebo Tonkinském incidentu. Nebo Reichssender Gleiwitz. Nebo boj USA proti terorismu ..

liska5
hodnocení

0x

Třeba léčení arzenikem. Nikdo tenkrát netušil, že se ukládá v organismu, až člověka otráví. Sice i dnes se vyskytuje v některých lécích, ale už se znají hladiny a vazby..

praivo*

Jsme v ČR, takže As = arsen/arzen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]