Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magie , atd

Od: jakubhornacek odpovědí: 14 změna:

Dobrý den , je zde někdo , kdo se věnuje černé magii , věštění , tarotovým kartám , kyvadlům , zaříkávadlům , kletbám , atd...?

Vím , že to zní jako z Harryho Pottera , ale tak to opravdu nemyslím :D . Je mi 20 let a černá magie mě před pár měsíci začala opravdu fascinovat . Na filmy se nedívám , jsou to bláboly , nelze si něco vykouzlit a mávnout hůlkou , nicméně věřím , že nějaká magie a energie existuje . Vím , že mě většina z vás bude považovat za blázna :D , takže pokud mi nehcete napsat něco , na co jsem se ptal a budete mi chtít psát urážky , popřípadě podobná slova , tak se tomu prosím vyhněte , protože by to bylo zcela irelevantní vůči mé otázce . Děkuji , přeji krásný zbytek dne/večera :)

S pozdravem , Jakub Horňáček

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

obrazek
hodnocení

1x
Jsou to demoni a je jedno, jak to kdo rozdeluje - bila, cerna, mourovata magie. A tito demoni (zkazeni, padli andele) usiluji na svoji stranu strhnout lidi, ziskat si jejich srdce, aby stejne jako oni nakonec zavrhli vsechno, co se nazyva pravdou, dobrem, svetlem, Bohem, laskou, zivotem. Zacina to naoko nevinne, ale ponevadz s lidmi nemaji dobre umysly, konciva to katastrofou. Nejsou omezeni prostorem, ale prekvapive jsou omezeni casem. Nevidi so budoucnosti. Existuji staleti a vypozorovali lidske reakce a chovani. To je jejich vyhoda, ale do budoucnosti nevidi a nad lidskou vůlí namaji moc. Ale cim vic je clovek s nimi v kontaktu, tim je jeho vule slabsi. S timhle nejlepe vubec nezacinat.

senior
hodnocení

0x

Ano.

Láká to, ale nestojí to za to, obrátí se to vždycky proti Vám.

Doporučuji bílou magii.

Máte dvě možnosti. Vyberte si tu lepší.

doplněno 18.11.20 10:14:

bilamagie.eu/...

Na internetu je toho plno, stačí hledat, ponořit se, pracovat na sobě, postupovat pomalu, krůček po krůčku, věnovat se sám sobě, meditovat, myslet a přát to nejlepší, ke zlepšení života, soucítit s přírodou, se zvířaty, vzývat život.

Mám v oblibě tyto stránky, hlavně kvůli Lunárnímu kalendáři.

spektrumzdravi.cz/...

I s tou bílou magií opatrně, stala se mi věc, která se vyplnila pouze na 50 procent a dostávám se z toho dva roky. I když pozitivní, tak v reálu velmi náročná záležitost na psychiku.

Už to nedělám.

jakubhornacek
hodnocení

Zajímá mě magie všeobecně , bílá , černá , temná , šedá , atd...

Pokud o magii víte více , byl bych moc rád , kdyby jste mi řekl víc . Děkuji Vám

rumburak

Ja jsem Rumburak, cernokneznik 2. kategorie. Cerne magi jsem zasvetil cely zivot.

Abrakadabra, hokus pokus --- mor na tebe!

senior

rumburak - Jo, jo, karma je sviňa.

gordon
hodnocení

0x

no, kdyby ti bylo do 15 let...tak si reknu ok..jeste nic o svete nevi...má nárok na to byt hloupy.

ale ve 20-ti?

Co kdybych ti rekl, že Harry potter je realite bliz nez to tvoje věštění , tarotove karty , kyvadla , zaříkávadla apod.

jakubhornacek
hodnocení

Já tímto zapovězuji osobu protivnou a nedobrou.

Hřeby, ať pomalu a bolestivě ničí tohoto muže.

Krev ať protéká mimo své místo, nejen žílami koluje v tuto chvíli.

Temná růže jeho svět od základu v horší bytí změní.

Aj plameny hořící přinesou zkázu a utrpení pouhé.

Voda v slzy promění se.

Jak míněno je tak stane se.

Hodně štěstí , milý Gordone

18.11.20 17:48
*smich2*...
gordon

aha, takze ty, jako trest za to, že ti nekdo rekne neco co se ti nelibi a nepasuje ti to do tveho sveta, tak na neho pouzijes to co povazujes za nejhnusnejsi?. Co ty si za cloveka? To je jak jit na komara s kanonem. Jses prostacek a to neni urazka...to je popis reality.

ps:

karma neni, duchove neexistuji, a magii jsou nazyvany veci, kterym lidi nerozumi (vyspela technika), a zli lidi nebudou potrestani

hodnocení

0x

Jakube, bacha na to proklínání. Mohlo by se proti Vám obrátit. *tyty* Zvláště v tom případě, že v tom nejste zběhlý a neumíte to. S duchy nejsou žerty...

hodnocení

0x

U magie je rozhodující záměr. Teprve, jaký záměr chcete pomocí magie uplatňovat, to z magie činí bud tzv. černou nebo bílou. Jenom vás upozorňuji, že každé zlo se vám vrátí.

Máte zde několik varování, jestli nevěříte, možná se jednou přesvědčíte o tom, že temné síly je lepší nechat spát. Mám z vás pocit, že byste rád druhé lidi trestal a ovládal. Dělejte, jak myslíte, varování jste dostal.

berger*
hodnocení

0x

Reaguji hlavně na Maky,Suzymon a Obrázek - ono to nemusí být jen o magii. Život je parchant a má zvrácený smysl pro humor. Uvedu jeden příklad a jednu teorii. Jedna podřízená mé přítelkyni vyhrožovala,že nám otráví psy a na ni si po práci počká její manžel,tak jsem se tam dostavil. Ta paní se už půl roku denně modlí za zdraví a dobrou náladu našich psů. Bylo jim vysvětleno,že pokud se mým psům cokoliv stane,stačí aby se některý poblil,budu považovat za odpovědné přímo je...

Teorie - (Gordone,nic zlého Vám nepřeji a snad se nic nestane!) - Gordon o tomto problému diskutoval s rodinou. Zítra půjde po ulici a spadne na něj z věžáku květináč. Dovedu si představit,že jeho blízcí zahodí materialistické smýšlení a pohnou nebem a zemí,aby si našli tazatele... Takže,jakubhornacek,asi se modli za pohodu a zdraví pana Gordona :-P

No já jsem to myslela asi tak, že "kdo druhému jámu kopá, sám do ní padá". Já na žádnou "magii" nevěřím. Ale myslím si, že když je člověk negativní a vysílá kolem sebe zlé myšlenky, tak to v prvé řadě otráví život toho dotyčného a aniž by si to uvědomil, nejvíc tím škodí sám sobě. Já bych tak žít nemohla, abych někoho nenáviděla, nebo mu přála něco špatného. Když mi někdo ublíží, tak ho jednoduše začnu ignorovat. Ale rozhodně se tím neužírám, za to mi nikdo nestojí. Já mám ráda pohodu a klid na duši, tak si do toho nenechám nikoho zasahovat. Jo, naštvu se někdy a řeknu si, že je dotyčný vůl, ale tím to také končí. Ale já už na to všechno koukám trochu jinak, protože vím, že už nemám moc času a tak jsem ráda, že jsem tohle konečně naučila. Dříve jsem se trápila a někdy jsem se to snažila i řešit. Dneska se tomu už jenom směju, protože dnes už vím, jak je to všechno pomíjivé... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]