Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je pozdě začínat v 15?

Od: diva* odpovědí: 8 změna:

Je mi strašně líto,že mě moji rodiče už od mala k ničemu nevedli...bya jsem taková zaostalejší typ..ale teď bych se chtěla třeba učit na klavír,nebo zpívat ,hrát na housle,tančit...chci se stát zpěvačkou nebo herečkou,ale bojím se ,že je na to totálně pozděněco začínat!Myslíte že je?jak dolouho bych se třeba mohla nejrychleji hrat na housle ,nebo na klavír,?je pozdě chodit na hodiny zpěvu?-sluch mám ale potřebuji se naučit noty,umět zacházet s hlasem ap.,A je pozdě chodit do dramataku?Prosím odp.jaké máte vy stm zkušenosti!

PS:vím kdybych chtěla ,tak nikdy není pozdě-TUTO VĚTU SI UŠETŘETE!;) Jo a je 15let!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Určitě není pozdě. Možná by tě vzali i někde v ZUŠ (to je ale málo pravděpodobné), spíš bych se poptala po nějakém soukromém učiteli. A na zpěv existuje spousta sborů a podobných souborů, kde berou od každého věku :) Zkus pohledat na internetu, v okolí tvého bydliště se určitě něco najde.

hodnocení

0x

málo kdo ti asi odpoví, protože tu pravdu, kterou by ti každý napsal, tak tu si má UŠETŘIT, jak si přeješ.

borax*
hodnocení

0x

Není pozdě! Klidně jdi do toho! Já jsem začala ve 30 hrát na flétnu se synem, který začal chodit do lidovky, paráda! Znám pár lidí, a starších jak ty, co šli na nábor do místního divadla a jak ji to na jevišti jde! Tak s chutí do toho. Držím palce a ať se ti daří!

arimas*
hodnocení

0x

uz sis odpovedela :)

kytka*

Pokud máš chuť zpívat, hrát existuje spousta možností ,můžeš zkusit štěstí na nějakém konkurzu,apod... každý jednou začíná .Někdo dříve ,jiný později. Máš svůj osud ve svých rukou.

diva*
hodnocení

Děkuji ,Já jsem z frýdku-místku a zeptala jsem se už v zus ,ale říkali,že v mém věku je to těžké.Tak jsem z toho dosti nešt´astná.Ve F_M nic právě není,ani žádný dramatický kroužek .Tak potom už je to těžké když žiju v takovém západakově.Ale díky a jeste piste.Mno a ani si nemuste tu větu ušetřit:*smich*

borax*

Hele, mrkni sem divadloctyrlistek.cz/... a pak tady kulturafm.cz/... jsou tam i odkazy, vlevo dole. Zkus to tam.

arimas*

najdi si na netu nekoho kdo dava lekce zpevu nebo herectvi .. taci lide maji vetsinou kontakty a nikdy nevis kam se dostanes:)

na veku nezalezi! kdyz neco chci tak si za tim jdu vek nevek :)

nedavno byla v televizi pani ktera az ve24 letech zacala delat gymnastiku a ted je z ni uspesna hadi zena .. NO JA KOUKALA JAKO BLAZEN.. NIKDY NENI NA NIC POZDE!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]