Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čip s covidem? víte o co jde?

Od: hruskas odpovědí: 35 změna:

dobrý den, slyšel jsem, že na trhu je čip, který simuluje covid19.

Vypadá jako malá placatá baterka, která se přilepí na hruť po cca 4 týdny.. Ten čip uvolňuje frekvencí nějaké ty látky při kterých si lidské tělo myslí, že to je covid19 a začíná vyrábět protilátky? je to prý bezbolestné a žádné příznaky člověk nemá.

Nevíte o co jde, kolik to stojí a kde se to dá sehnat? děkuji P.

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Jak může tělo na základě nějakých elektrošoků nebo záření o určité frekvenci produkovat njaké látky na covid?

Ta absence škol bude ještě sranda, kam posune celý národ.

doplněno 16.11.20 22:20:

Přesunul bych otázku ze "zdraví" do "volné diskuze".

Zde se nejedná o zdraví, ale o absenci zravého rozumu (doufám, že je to slušně řečeno).;)

hruskas
hodnocení

Tak konečně mohu přidat další příspěvek. ohledně ČIPU!

přidávám i foto...Měli jsme ho na sobě\přilepený na hrudi\ 5-6 týdnů od 1. prosince do cca poloviny ledna. Zakoupili jsme si ho všichni v rodině..+ naši přátelé.. Zajímavé..že covid jsem nechytili ani jeden..Ač se pohybujeme v nemocnicích, domovech důchodců, státní správě...+ běžný provoz.. Nikdo neměl ani náznak...cca 15 lidí...tak asi dobrý..cena vyšší než jsme chtěli..ale co člověk neudělá pro své zdraví a rodinu.. Máme z toho dobrý pocit...a nejsme tolik ve stresu..Popravdě těm injekcím tolik nevěřím - zatím. Výhodou je, že se dá ten chip použít po restartování opět...

Čip s covidem? víte o co jde?

Ano, máte pravdu funguje to.

Já zase měl přilepenej tenhleten číp a taky nic, do dnes žádná výhra a ani KČ, se ke mne nepřiblížila, natož jí dostat.

Doporučuji*alene**smich2*

Čip s covidem? víte o co jde? #2
Já jsem od prosince neměl na sobě nalepenýho nic, pohybuji se ledaskde a nic jsem nechytil. Čím to je?
kicune*

Jde evidentně o padělek zdravotních čipů Bicom, které se používají např. pro prodloužení účinků biorezonance.
Někomu jste naletěl pane hruskas.
Ale jestli tomu opravdu věříte, tak já vám to vymlouvat nebudu. Naopak, ty čipy určitě seženu levněji. Kolik jich budete chtít? *frajer*

Ještě bych tu měl čipy na potenci a na mládnutí. Pro vás levně pane *palec*

hodnocení

7x
Doporučuji CR2032, dá se koupit za pár korun v akci v Lidlu, mají tam blistry po více kusech.
Nejlepší je, když si je nalepí na čelo celá rodina a nosí je viditelně. Alespoň ostatní vědí s kým mají tu čest.
17.11.20 08:37

*smich*

hodnocení

4x

A teď tu O Červené Karkulce..

bublaaa*

Žila byla červená Karkulka s čipem na hrudníčku. Vypadal jako malá placatá baterka ... *houpy*

Vlk sežral karkulku, babičku a pochopitelně i čip.

Zemřel pochopitelně s covidem a čip je dnes v Terminátorovi, který hledá Johna Connora (ne Corona).

A to je vše milé děti :)

nox®

Není to vše. Bill Gates to celé sleduje z vesmírné stanice a těší se z postupného vyhlazování lidstva.

007cz

Já bych toho Billa moc nepodcenoval. Mám zaručené zprávy od Ruských youtuberů,... sdílejte než to smažou.

Čip s covidem? víte o co jde? #3
17.11.20 09:21

*palec* :-D

18.11.20 23:23
*smich*
liska5

*smich*To se povedlo!*smich*

hodnocení

3x

Jen by mne zajímalo, kde najdete hruť ..

Jakmile ji najde, bude hned vědět i to, "o co jde, kolik to stojí a kde se to dá sehnat" *smich*

berger*
hodnocení

3x

Zeptal bych se vietnamců ve večerce. Mít to nebude,ale do zítřka určitě sežene...

02.02.21 22:19

*smich*

hodnocení

2x
Zkus to rozchlastat. To pomáhá na hodně podobných případů.

007cz
hodnocení

2x

Kam na takové informace chodíte? Ne, ne raději to neříkejte, už tu jednoho takového informatora máme.

hodnocení

2x

Zase nějaký chyták na blbce. Kdyby to bylo možné, neutrácely by se miliony na výzkum vakciny.

72mona3*
Samozřejmě to je blbost, ale i kdyby nebyla, tak vakcíny by jely ve velkém. To je byznys s neomezeným výdělkem... M.

Jo, jo, jen počkejte, až se bude očkovat proti covidu. Lidé budou stát fronty! Ovšem nikomu nedojde, že za dveřmi je covid 20, 21 atd., prostě až do té doby, než budou všichni blbouni poslušní.

gazda*
hodnocení

1x
Nevím co to je, kde to je, ale prodám Vám to za 5000Kč. Účinek zaručeně stejný (žádný)..

Není to tak dlouho, kdy byla v "černých ovcích" reportáž o léčebných hodinkách za 25 000kč.

Chytří, bezpáteřní a vyčůraní vydělávají na blbosti a naivitě druhých.

Tak to bylo a je. Tak proč se nechytit šance, když je tu covid.

gazda*
Asi zvednu cenu na 20000 :)

Doporučuji, dokud je čas a plno (pitom...ehm) zájemců.

bublaaa*

Někdo má asi naskladněných moc malých placatých baterek, tak vypustil hoax a teď čeká, že za pár dní bude mít vyprodáno *smich*

72mona3*
16.11.20 22:10
hodnocení

1x
*zed*

willybrandt*
hodnocení

1x
Tak to už je síla.

hodnocení

1x

Už to nehul, neprospívá to myšlení.

hodnocení

0x

Já jsem si myslel, že umělá inteligence už je dále. Ale podle této otázky to vypadá, že umělá inteligence nám ještě dlouho život neusnadní.

hodnocení

0x

Ani se už nedivím, že někteří věří, že Zeměkoule je placka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]