Nejste přihlášen/a.
dobrý den, slyšel jsem, že na trhu je čip, který simuluje covid19.
Vypadá jako malá placatá baterka, která se přilepí na hruť po cca 4 týdny.. Ten čip uvolňuje frekvencí nějaké ty látky při kterých si lidské tělo myslí, že to je covid19 a začíná vyrábět protilátky? je to prý bezbolestné a žádné příznaky člověk nemá.
Nevíte o co jde, kolik to stojí a kde se to dá sehnat? děkuji P.
Jak může tělo na základě nějakých elektrošoků nebo záření o určité frekvenci produkovat njaké látky na covid?
Ta absence škol bude ještě sranda, kam posune celý národ.
Přesunul bych otázku ze "zdraví" do "volné diskuze".
Zde se nejedná o zdraví, ale o absenci zravého rozumu (doufám, že je to slušně řečeno).
Tak konečně mohu přidat další příspěvek. ohledně ČIPU!
přidávám i foto...Měli jsme ho na sobě\přilepený na hrudi\ 5-6 týdnů od 1. prosince do cca poloviny ledna. Zakoupili jsme si ho všichni v rodině..+ naši přátelé.. Zajímavé..že covid jsem nechytili ani jeden..Ač se pohybujeme v nemocnicích, domovech důchodců, státní správě...+ běžný provoz.. Nikdo neměl ani náznak...cca 15 lidí...tak asi dobrý..cena vyšší než jsme chtěli..ale co člověk neudělá pro své zdraví a rodinu.. Máme z toho dobrý pocit...a nejsme tolik ve stresu..Popravdě těm injekcím tolik nevěřím - zatím. Výhodou je, že se dá ten chip použít po restartování opět...
Ano, máte pravdu funguje to.
Já zase měl přilepenej tenhleten číp a taky nic, do dnes žádná výhra a ani KČ, se ke mne nepřiblížila, natož jí dostat.
Doporučuji
Jde evidentně o padělek zdravotních čipů Bicom, které se používají např. pro prodloužení účinků biorezonance.
Někomu jste naletěl pane hruskas.
Ale jestli tomu opravdu věříte, tak já vám to vymlouvat nebudu. Naopak, ty čipy určitě seženu levněji. Kolik jich budete chtít?
Ještě bych tu měl čipy na potenci a na mládnutí. Pro vás levně pane
Vlk sežral karkulku, babičku a pochopitelně i čip.
Zemřel pochopitelně s covidem a čip je dnes v Terminátorovi, který hledá Johna Connora (ne Corona).
A to je vše milé děti
Není to vše. Bill Gates to celé sleduje z vesmírné stanice a těší se z postupného vyhlazování lidstva.
Není to tak dlouho, kdy byla v "černých ovcích" reportáž o léčebných hodinkách za 25 000kč.
Chytří, bezpáteřní a vyčůraní vydělávají na blbosti a naivitě druhých.
Tak to bylo a je. Tak proč se nechytit šance, když je tu covid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.