Nejste přihlášen/a.
Při oficiální návštěvě v Číně se ptá český ministr dopravy svého protějšku, zda by nám nepostavili Číňané 400 km dálnic, které nutně potřebujeme. Odpověď byla negativní.. Proč? Ptá se český ministr... No, kvůli 14 dnům práce nemá cenu takovou dálku jezdit
Mě pobavily vtipy na volby Trump x Biden.
Poděkování Bidena na hřbitově za hlasy a facka od Sochy Svobody. I když i ten Babiš s Monike není špatný.
Ale video také pěkný, uf, to je výška.
Podívej se na vtipy a měj dobrou náladu. A dej si štamprle, ať tě přejde nálada neustále někoho napadat a urážet.
Nekouknu. Co mi to přinese když to prokliknu? Přesně vím co tam najdu, nic seriozního, jen hromadu hnoje v něčí prospěch.
Panáčka si dám až bude co oslavovat. Zatím jsem spíše smutný z hlouposti některých lidí. Ale co se dá dělat, i tací jsou seniorko mezi námi. Je potřeba s tím počítat.
Ne,máte snad ten pocit? Mám Vám to nakreslit? Jsme v rubrice vtipy,senior dala odkaz na vtipy z pravého prostoru a Vy vypotíte ihned útok. Nebo tvrdíte,že ty vtípky tam jsou dezinformační a pro hlupáky? A nesnažte se,své stanovisko jsem vysvětlil a dál diskutovat nebudu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.