Dobrý den, mamka se mi několikrát zmínila, že četla ukázku z nějaké knížky a hodně ji zaujala. Menší problém je v tom, že už si nepamatuje název :D. Vzhledem k tomu, že tápu v tom, co by jí mohla k Vánocům udělat radost, rozhodla jsem se rozjet menší pátrání .. . V té knížce nebyla ani tak fakta o pandemii nebo něco takového.. Prý v ní byli příběhy od lidí, které coronavir prodělali. Příběhy o tom, jak to poznamenalo jejich rodiny, práci - něco takového. . V té ukázce byl údajně příběh pána, který ve 40 letech coronaviru podlehl. . Pár hodin už jsem googlováním strávila a nic takového jsem nenašla ), tak zkouším štěstí tady, nečetl jste náhodou někdo taky takovou ukázku? :D, popřípadě nemáte knížku doma?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.