Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žaloba za roušky

Od: radzzz odpovědí: 39 změna:

Ahoj, tak je to tady. Do 30.11 máte možnost se připojit k hromadné žalobě za to co nám zdravotnictví provedlo. Já doufám že pujde babiš a další ministři a odborníci sedět ža šíření falešných informací. Každopádně jak říkám vše zlé je i pro něco dobré. Po prasečí chřipce spousta lidí přišlo na to že ty pandemie jsou jen v "televizi"a vakcíny maji i nebezpečné účinky. Po této "pandemii"malé rýmičky se lidi budou bát očkovat i "ověřenou"vakcínou a budou více skeptičští a otevřenější vůči "zdravotně nezávadným"injekcím, lékům a všem dalším nadcházejícím "pandemiím". Samozřejmě to už nikdy nenapraví to že spousta podniků krachlo a lidi přišli o práci. Aspoň víme že svině jsou na každém kroku včetně opozic který proti tomu udělali úplný ***

Odkaz, zde: stavbeznouze.cz/...

A moje otázka: Kolik myslíte že mi ministverstvo zdravotnictví vyplatí za to že sem musel nosit náhubek pro psy?

Jaký na celou věc máte názor vy?

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

17x

Idiotský dotaz, zaslepeného, nemyslícího jedince.

hodnocení

15x

Já nosím roušku, ale nějak nechápu, proč jste nosil náhubek pro psy?

erben
hodnocení

12x

Takovým jako jste vy, by se měla odepřít léčba malé rýmičky s dýchacím přístrojem. Pa pa.

hodnocení

8x

radz,

A moje otázka: Kolik myslíte že mi ministverstvo zdravotnictví vyplatí za to že sem musel nosit náhubek pro psy?

Nic Vám nevyplatí, není důvod.

Jaký na celou věc máte názor vy?

Kterou věc máte ny mysli?
¨

xo
hodnocení

7x

Pandemie jsou jen v televizi? Malá rýmička? Běžte si odmakat jednu službu na covidové pracoviště a potom mluvte, roušky jsou to nejmenší, co můžeme udělat...

A propo, roušky jsou zavedené ve spoustě státech, tak nebrečte.

bzzz
hodnocení

covid nelze označit ani jako pandemii, výtěr se dělali z tyčinek neurčitého složení, infekčnost se určovala pomocí nespolehlivých pcr testů, do nemocnic a karantén putovali tisíce zdravích lidí. Kdyby jsi musel/a do karantény jak ozdraví člověk, pod výhružkou vysoké pokuty určitě by tě to taky nasralo. Bohužel sme došli do bodu kdy ministverstvo zdravotnictví škodí zdraví stejně jako kouření cigaret. Přez roušky se nedá dýchat, vdechujou se znovu viry - virová nálož.

To že to zavedlo spousta zemí je sice fakt ale neni to k tomu důvod. Jinde lidi protestujou zapalujou vláádní budovy, mi nic takovýho neděláme.

Práce zdravotníků je náročná o tom neni pochyb, ale to i bez covidu.

Ale vám přece nikdo nebrání, máte svobodnou vůli,tak jděte a můžete začít zapalovat.Možná že se někdo přidá.

bublaaa*
hodnocení

6x

Vy nosíte náhubek pro psy? To se nedivím, že jste tak naštvaný. Argumentujete rozhodnutím soudu, které zrušilo nařízení nošení roušek v budovách a na ostatních veřejných místech v zastavěných částech obce. Ale ten problém je čistě administrativní a technický. Nejde tady o to, že by ministerstvo udělalo špatně opatření proti covidu, ale jen že to špatně vyargumentovalo. V tiskové zprávě soudu se jasně píše: " ...že soud v žádném případě nezlehčuje hrozby spojené se šířením onemocnění covid-19. Rozsudek tak není o tom, zda je, či není opatření přiměřené nebo potřebné, poukazuje ale na nedostatečné odůvodnění."

MInisterstvo má čas do 21.11. zareagovat a odůvodnit opatření tak, aby bylo procesně správně.

radzzz
hodnocení

a když nezareaguje tak co? Soud se ani nebude zabývat tím že nezemřelo / neonemocnělo dostatek lidí aby mohlo ministverstvo vyhlásit nouzový stav a pandemii?

bublaaa*

Tipnu si, že určitě zareaguje. A jestli ne, tak my si sundáme roušky, někdo na ministerstvu bude nejspíš propuštěn a vy konečně budete mít důvod podat žalobu

bzzz
hodnocení

A to nedostatečné odůvodnění je že neonemocnělo dostatek lidí, si myslím. Jsou někde ty důvody který uvedli na internetu?

bublaaa*

Podle toho, co jsem četl na iRozhlas, je problém v tom, že stejné odůvodnění pro zavedení nového opatření použilo ministerstvo už u vyhlašování dřívějších opatření.
Tady je ke shlédnutí celý rozsudek městského soudu: irozhlas.cz/...

donpapa
hodnocení

4x

Pokud nemůžete s rouškou dýchat, tak to není problém vlády. To spíš máte něco s plícema - navštivte plicního lékaře.. Chirurgové s rouškou operují řadu hodin, a problém nemají. Ve vašem spravedlivém boji vám přeji hodně úspěchů.

nox®
S tím chirurgem v roušce to není úplně dobrý argument. Ten si totiž svůj obor vybral, vystudoval, souhlasil a ti nejlepší za to berou třeba i přes sto tisíc měsíčně. Zatímco samotná WHO varovala před dlouhodobým nošením roušek u zdravých jedinců, máme očividně neadekvátně vyhlášenou povinnost ji nosit, pod pohrůžkou pokut a neustálých výhrůžek od vlády kvůli údajnému nedodržování a zpřísňování, museli jsme si je sami sehnat a jejich spásná účinnost se tento podzim také příliš nedokázala.
dejv111*

To je noxi pravda, roušky se nosily a neviděl jsem nikoho v obchodech, že by na to kašlal a přeci se počet nakažených zvýšil. To pak jednomu prostě vyvstane otázka, jaká je tedy pravda a lidi začínají pátrat po informacích a nasávat i případné dezinformace a pak co doktor,(imunolog, bakeriolog, atd) to jiný názor, a pak se v tom vyznej. Není pak divu, že je společnost ohledně této témy rozdělená a na povinné nošení roušek naštvaná (právem?).

floro*
Na veřejnosti? Ano, všichni povinně nosí. Když jedete na návštěvu za kamarádem, tak si ji berete?
dejv111*

Jestli je otázka směřovaná na mě, tak ano, beru a kdyby ji kamarád chtěl mít nasazenou a chtěl to i po mně, tak si ji vezmu, budu ho respektovat. Ale nezlobte se na mě, nosit povinně roušku venku (v obci), když jdete sám a nebo dva a více metrů od ostatních lidí, to je prostě zhovadilost non plus ultra, a takové nařízení nemá oporu snad v ničem. Dýchat čerstvý vzduch je vždy lepší a zdravější než dýchat přes upocený a různými viry zenešený hadr.

"Ale nezlobte se na mě, nosit povinně roušku venku (v obci), když jdete sám a nebo dva a více metrů od ostatních lidí, to je prostě zhovadilost non plus ultra, a takové nařízení nemá oporu snad v ničem"
Taky to není nařízeno a nemusí se to nosit.

hodnocení

3x

Ty jsi nosil náhubek pro psy? Proč?

bzzz
hodnocení

abych neporafal babiše a naše zdravotnictví když utráceji miliardy a přitom nám podkopávaji nohy.

Bude hůř, pokud babiše budou lidi volit. A kdo bude místo něj? Bude to lepší nebo horší?

bzzz
hodnocení

Bude to horší dokud se lidi budou řídit podle předvolebních průzkumů

Takže za to můžou lidi. A jsme doma. Ale co s tím?

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Václave, ona nestačí ta Vaše věta, která dnes vyskočí snad na každém zpravodajském serveru? Tedy, že rouškaři jsou vítači migrantů . Hlava to nebere, ale já jsem ještě nebyl prezident. Zdravím!

dejv111*
hodnocení

3x

No asi takhle... Kdybyste svůj dotaz formuloval méně radikálně a volil lépe slova, nebyl byste tady označován za blázna. Mám o koronavirovém šílenství a rouškofilii také vlastní mínění (nikomu to nevnucuji), ale takhle jako Vy , bych to fakt nenapsal, zvlášť pokud již je ve společnosti zakořeněn doslova panický strach z viru, který denně zabíjí (?) tooolik lidí, media do vás neustále pumpují další a další dávky zpráv o covidu. Takže ještě jednou, méně radikálně a važte lépe slova. ;)

Mimochodem, to co se rozjelo např. na Novinkách.cz v diskuzi pod článkem o tom, že soud nařizuje zrušení nošení roušek na určitých místech od, mám dojem, 21.11., (pokud vláda nevysvětlí důvod takového nařízení), to nemá obdoby. Snad 90% lidí tam soudcům přála covid a pořádný zápal plic na ventilátoru a co se vůbec do toho soudci pletou. Nikoho, ale opravdu nikoho z těchto lidí absolutně nezajímá, že i vláda musí postupovat podle zákona a strach lidí absolutně zastínil fakt, že zákony musí dodržovat jak občan, tak vláda. A to dal soud vládě ultimátum a čas na nápravu! A lidi šíleli jak pominutí. Strach je na jednu stranu dobrý, může vám v určitých situacích zachránit život, ale pokud je živen delší dobu a v člověku zvyšován, zastíní to mysl a zdravé uvažování. Pak lidi ve strachu udělají cokoliv a jsou snadněji ovladatelní a na to se teď hraje.

Nojo, ale představte si, jakým lumenům to má vláda vysvětlovat. Podívejte se třeba na dotazy v poradně ..

hodnocení

2x

Zdravotnictvi? A já hlupák myslel že v vláda !

Nebo jste hlupák Vy a neznáte rozdil mezi vládou a ministerstvem zdravotnictví?

lidus*
hodnocení

1x

Informace, dezinformace zcela běžná věc. Každý má svůj rozum a měl by ho používat. O celé pandemii si myslím své ale roušku nosím, nevycházím zbytečně, Některé podniky by krachly i bez pandemie. Před 89 lidé řvali, že je práce povinnost a lichva trestná a dnes se jim to také nelíbí. Co vlastně chcete? Kdo je ta svině co za to může? Co chcete po státu který už nic nemá? Babiše nemusím ale že by mohl za pandemii to si nemyslím. Dík za to, že ještě nějaké zdravotnictví máme, nemyslím si, že špatné. Možná se někdy dozvíme celou pravdu, jen nevím, jestli jsme na ni připraveni. Zatím plním nařízení, jsem tak zvyklá od těch proklínaných komunistů. Jdu se stádem? Ano, jdu a ve všech režimech bez problémů.

007cz
hodnocení

0x

Pánové, co když je to pravda a mainstreamová média nás obelhávají?...sorry to jsem musel.:-D

arfa.cz/...

aeronet.cz/...

aeronet.cz/...

bublaaa*

No to je zase hnus fialovej *blee* Pro mě k smíchu, ale když si představím co s to udělá s dejvem až si to přečte, je mi z toho smutno.

dejv111*

Hele bublo, já už tě snad musím strašit i ze spaní a máš mě spolu s Putinem v lednici ne? :-D Pobavils :-D Takže pozor, číhám za rohem! Baf! :-D

dejv111*

Tak kdybyste si aspoň poslechli toho českého doktora ze Švajcu a případně tady vy oba experti na dezinfo pro nás hloupé přednesli, v čem se mýlí, byli bychom vám dvěma neskutečně vděčni. Díky předem.

vir
hodnocení

0x
Já se k žalobě nepřipojím, jelikož roušky akceptuji, ale zejména pro okolní "chrchláky" a jiné bacilonosiče, protože jsem díky nařízení letos zcela mimořádně i bez blbé rýmičky:) Ale za úvahu stojí zpráva ze Španělska, kde virus mizí sám bez násilných omezení, noční život tam vesele žije stále, vir slábne a lidé se radují, prý asi zázrak *ee*

hodnocení

0x

Co si myslím? No to je přece jasné! Vy a Vám podobní jste opět naletěli notoricky známým šmejdům, kteří jsou skryti za tím "transparentním účtem" paní Zahumenské a spol. :-D A že to mají dobře "promakané", to se jim musí nechat. Kam se hrabe ta jejich éra plechových hrnců. Tohle už je jiné "kafe". A protože měl bohužel prezident Zeman pravdu, když tenkrát prohlásil, že je většina naší populace rozumu mdlého, tak se tito podvodníci pořádně napakují. Předpokládám, že jste jim už na ten účet pár stovek poslal. *smich*

bzzz
hodnocení

Můžeš mi o tom říci více, proč je zahumenský šmejd? On prodával plechový hrnce?

Ne, to nemůžu. Bylo by to moc složité. Ptal jste se co si o tom myslím a to jsem napsala.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 14. 11. 2020 11:29:57
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Diagnóza není urážka ..

Takže znovu pro momentálně zaostalé, kterým to někdo může přečíst:

idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]