Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké používáte parfémy a které doporučujete?

Od: napirai odpovědí: 14 změna:

Jaké používáte parfémy a které doporučujete?

výtka
Upozornění od sys clayman 09. 04. 2010 13:35:54
proč 2 skoro stejné otázky v jeden den?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

0x

Používám francouzské parfémy navržené pro Amway. V oblibě mám Wistful eau de parfum a Wisful no1 eau de parfum.Někdy střídám tři vůně podle nálady(Ancestry eau de parfum). I dekorativní kosmetiku(barvy) střídám podle potřeby.Doporučuji kvalitní přírodní vůně , které se rozvinou do půl hodiny a vydrží celý den.Krásný voňavý den *palec*

napirai1
hodnocení

omlouvám se, tu původní jsem nemohla najít :( tak ji prosím smažte...díky

borax*

Mně Ježíšek přinesl Bulgari Omnia Cristalline a voní krásně :)

bera*

Ježíšek bývá hodný a na mě byl také - dostala jsem boss femme a boss woman, každá je jiná, ale obě jsou skvělé! Teď jsem si objednala sea & sun od salvator dalí na blížící se léto. Stačí mi testřík za super cenu parfemy.cz/...

lela*
hodnocení

přesně tak - dali sea&sun je vůne vhodna na leto..ješte mam rada moschino i love love, moschino funny a třeba taky mexx woman - suprově broskvový nádech

knopka*
hodnocení

0x

No doporučovat asi ne,každému voní něco jiného,mně kdyby někdo doporučil Light Blue tak *blee*:D.Jinak používám něco z Avonu,měla jsem parfém od YSL Paris a kdybych na něj měla tak ho mám znova.

marenka*

Já mám ráda esprit ;) ale malilinkatinko cinknout *hi*

vesnach*
hodnocení

0x

Kazdemu voni neco uplne jineho, je skoda tehle otazky, ktera me pripada skatulkovani.

lidus*
hodnocení

0x

Upřednostńuji Lakoste pur feme.

toireasa*
hodnocení

0x

já miluju Christiana... Diora ;)

michala*
hodnocení

0x

Můj nejoblíbenější parfém je Light Blue od D&G :)

bera*

Já se ráda dozvím co se ostatním líbí. Poznám třeba nové vůně... Dostala jsem vzoreček Jeanne od Lanvina a je hodně pěkná - alespoň pro mě.

helcik
hodnocení

já jsem si ted objednala od Arden zelený čaj za super cenu: parfemy.cz/..., opravdu všem doporucuju. prijemna osvezujici vume na leto - pouzivam již 5 let a opravdu ted uzasna cena,koupila jsem si 3 do zasoby *uspech*

luckapucka*
hodnocení

0x

já používám růžovou pumu a doporučuji takový parfém který vám vonní*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]