Partnerka slavila narozky zároveň se svou kamarádkou u sebe doma. Bylo nás tam přibližně asi 10 myslím. Ta její kámoška si tam přivedla svého kamaráda. (Nechodí spolu jen spolu spí) Partnerka vůbec nevěděla co to je za kluka a já taky ne. Za nějakou dobu ležela ta její kámoška v posteli s mou přítelkyní a vedle mé přítelkyně ten kluk. Já seděl na gauči s ostatníma. Ta její kámoška něco plácla o trojce a ten kluk se podíval na tu jeho kamarádku s výhodama a i na mou partnerku a pak placl mou partnerku přes zadek. Bylo mi to hodně nepříjemné a jelikož mám sociální fobii tak jsem nebyl ani schopný nic říct. Placl ji i přes to že jsem seděl asi 2 metry od nich přímo naproti nim. (Věděl že spolu chodíme) Nejhorší na tom pro mě bylo že partnerka na to ani nijak nereagovala a ležela tam klidně dál. Asi po 10 min za mnou přišla na gauč. Na druhý den mi napsala že za mnou přišla protože viděla jak se tvářím. Spíš jsem chtěl ale slyšet že za mnou přišla kvůli tomu že na ni sahal a že jí to nebylo příjemné.
Ďáble! Dokud si ji, sobě nepokládá na její záda? Chápu to tak správně? Je třeba formulovat přesně! Jak to říkal Petr Nárožný ve filmu: Ten svetr si nesvlíkej! Už někdy v 70 letech.
Tak reakce vaší přítelkyně by mohla vypadat za A/ přítulí se k němu, za B/ neudělá nic, za C/ vlepí mu facku. Která z možností je podle vás správně a která špatně? A která se dá jak vysvětlit? Podle mě je C/ hysterka, A/ nymfomanka, provokatérka, vůbec jí na vás nezáleží... a B/? M.
liska5
Myslím, že by stačilo, kdyby se nějak slovně ohradila, jako: Není ti to blbý?! Nebo: Tos trochu přehnal, né?!
Pokud jste tak útlocitný, tak si najděte jinou babu a ne tuhle, která má takové podivné přátele z vašeho hlediska. S některými lidmi je nejlepší se nestýkat, protože přivedou do vašeho života jen to blbé. Připadne mi, že nějak vnitřně tušíte, že ta vaše baba je pěkná nána a přitom se to snažíte omlouvat rozumem, že je to ještě dobrý. Není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.