Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k vánocům pro bratra

Od: dsfpodsfpodsfkp odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, zda mi neporadíte prosím, co mám bratrovi koupit na Vánoce. Je mu 21 let.. vždy jsem mu kupovala buď to co si přál a nebo dárkovou kazetu drogerky.. jenže to už je ohrané, navíc mi nějak neřekl, co by se mu líbilo a ani nebyla šance si toho nějak všimnout, jelikož se odstěhoval v létě. Je mi 17 a v momentální době nemám brigádu, takže si můžu dovolit dárek max. do 300.

Poraďte prosím :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Ono v dnešní době uzavřených obchodů se těžko vybírá, když nevím co.

Zkuste dárkovou kartu za 100,- Kč nebo 300,- Kč buď na potraviny v supermarketech nebo v drogerii DM, ti je mají pěkné v dárkovém balení. Bratr dárkovou kartu uvítá, každému by se hodila.

vilik*
Ano, tento názor mají snad všechny ženy.
Já bych dárkovou kartu neuvítal, natož v částce 100 korun. A ještě k tomu do drogerie. Ledaže by tam měli oddělení barvy-laky :).
Zato by se mi v případě stokorunové částky líbila drobnost, kterou mi dárce vybral. Ať už hrnek, o něco víc může stát lahev trochu lepšího vína, do tří set se koupí i triko nebo nějaká blbůstka do domácnosti (a pozor, tím myslím do dílny, na sport nebo k počítači, aby někoho nenapadla sada dřevěných vařeček).
Vždycky se dá koupit něco jedlého, oříšky v čokoládě třeba, co se dá použít univerzálně a v hezky zabalené krabičce to vypadá dobře.
id

vilik - asi zapomínáte, že tazatel je student bez brigády. A nevím, nevím, kde půjde vybrat hrnek, když jsou obchody uzavřené.Objednat po internetu také jde, ale opět se točíme kolem studentových příjmu a platit poštovné větší než cena hrnku je podle mne blbost.

vilik*
U nás v obci je otevřeno železářství s oddělením domácích potřeb, protože tam prodávají žrádlo pro psy.
Takže chudý student by jenom zašel do obchodu a vybral by si z nabídky. A co vím, mají to tak i v nedalekém městě a určitě se najdou i jiné možnosti, jako je vyzvednutí na internetu objednaného zboží zdarma na prodejně. Nebo využije příslušné oddělení s domácími potřebami v supermarketech.
Dárek by šlo objednat i prostřednictvím jiné osoby, maminky a tatínkové určitě také budou mít zájem dárky pro blízké nakoupit a při větším množství se poštovné ztratí. Nebo sám chudý student může nakoupit dárky pro bratra, maminku i tatínka v jednom e-shopu.
Jsou i možnosti nákupu s dopravou zdarma nebo s minimálním poštovným.
Nehledě na to, že důležitý je mít ten předběžný nápad, obchody před Vánocemi určitě alespoň částečně otevřou.

hodnocení

0x

Dárek může vybírat jen ten, kdo toho člověka zná. Jinak je to "střelba od boku". Mě napadle kniha, pokud čte a znáš-li jeho vkus.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Mně napadl houbařský nožík. Je to zavírací nůž, který má z 2. strany štětec na očištění. google.com/... Tak pokud je bratr zároveň i houbař... Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]