Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda mi neporadíte prosím, co mám bratrovi koupit na Vánoce. Je mu 21 let.. vždy jsem mu kupovala buď to co si přál a nebo dárkovou kazetu drogerky.. jenže to už je ohrané, navíc mi nějak neřekl, co by se mu líbilo a ani nebyla šance si toho nějak všimnout, jelikož se odstěhoval v létě. Je mi 17 a v momentální době nemám brigádu, takže si můžu dovolit dárek max. do 300.
Poraďte prosím
Ono v dnešní době uzavřených obchodů se těžko vybírá, když nevím co.
Zkuste dárkovou kartu za 100,- Kč nebo 300,- Kč buď na potraviny v supermarketech nebo v drogerii DM, ti je mají pěkné v dárkovém balení. Bratr dárkovou kartu uvítá, každému by se hodila.
vilik - asi zapomínáte, že tazatel je student bez brigády. A nevím, nevím, kde půjde vybrat hrnek, když jsou obchody uzavřené.Objednat po internetu také jde, ale opět se točíme kolem studentových příjmu a platit poštovné větší než cena hrnku je podle mne blbost.
Zdravím. Mně napadl houbařský nožík. Je to zavírací nůž, který má z 2. strany štětec na očištění. google.com/... Tak pokud je bratr zároveň i houbař... Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.