Nejste přihlášen/a.
Nějaké rady jak hodně naštvat kluka aby se semnou rozešel?
"Nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě."
Jednej férově a řekni mu to tak, jak to je. Asi máte společné kamarády a kamarádky, když mu něco ošklivého provedeš, ztrapníš ho atd., tak se ti to může vrátit, přátelé si to mezi sebou řeknou. Budeš mít pak o někoho zájem, ale on o tebe ne, protože bude od nich vědět, jak ses zachovala předtím...
Asi budeš ještě dítě, protože hledat rady, jak naštvat partnera, aby se s tebou rozešel, je dětinské. Dospělý člověk by si s protějškem sedl a řekl by mu to. Důvody už jsou podmíněny vzájemnou situací a podmínkami, které mi neznáme.
Kde prosím mám chybu? Myslím, že moje věta je napsána celkem spisovně. Nebuďte tak vztahovačný.
nemohl jsem si pomoct... ale tohle nebyla vztahovacnost...to byla skodolibost.
ve vete -- "které mi neznáme." -- urcite tam ma byt "my" tusim, že kvuli tomu, ze se jedna o mnozne cislo
Jaj, tak to se omlouvám. Hloupá chyba. Snad každý máme právo na chybu pokud není fatální a kontext je zřejmý. Ale hnát mě hned k procvičováni gramatiky...dovolím si říct, že si gramatiku snažím hlídat. V dnešní době korektur a automatických oprav se stane, že přehlédnete, ale tady se za něj schovávat nemohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.