Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
FB mi běží v pohodě, ale nejdou mi odesílat zprávy. Vždy když chci zprávu odeslat, vyskočí žlutý vykřičník, že ji odeslat nelze. Ani v horním panelu, při rozkliknutí zpráv se mi nechcou načíst.
Bohužel zprávy nemůže nikdo zaslat ani mě - chtěl bych jsem se zeptat, v čem by mohla být chyba?
Děkuji
Je možné, že vám je FB na nějaký čas zablokoval, rád to dělá pokud rozesíláte spamy (stačí aby někdo nahlásil něco co spam ani nebyl) nebo mluvíte sprostě.
Spamy nerozesílám a sprostě to taky ne
A jde to nějak vyřešit nebo prostě teď budu muset jenom čekat?
Mě když na FB něco nejde tak se odhlásím, vyčistím PC (CCleaner), podívám jestli mám zaktualizovaný prohlížeč (Chrome), zrestartuji PC a většinou vše jde. Kamarádce taky nešly zprávy, čistila PC a všechno a pak na si udělala na zkoušku jiný profil, na kterém vše fungovalo. Z toho bylo jasné, že to je dílo FB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.