Nejste přihlášen/a.
Ahoooj
Nahodou jsem narazila na vasi poradnu a prosla si poslednich par prispevku.. Docela pekná komunita co jste si vybudovali Ríkala jsem si jestli by jste nechteli založit vlakno, kde bychom se navzajem predstavili, rekli neco o sobe a trochu se seznamili..
Ja klidne zacnu.. Moje oblibená barva je růžová, rada hraju pocitacove hry - League of legends a Metin2. Moje maminka mi nepovolila pejska jako domaci zviratko, tak jsem si venku nasbirala plostice a mravenecky a od te doby to jsou moji nejlepsi kamaradi mam je doma v akvarku a pomalu je ucim aby slyseli i na moje zavolani
Posloucham hardcore dubstep, deep house, drum and bass a melbourne bounce - elektronicka hudba je moje laska na cely zivot
Privydelavat si chodim ryzovanim zlata v nasem mistnim potoku, nejsou z toho zadne miliony, ale stejne ted nemuzu delat nic jinyho... Jo a taky se moc rada smeju, na facebooku si s kamarady posilame ruzne vtipne obrazky
A co vy?
Špatně jsi poradnu pochopila. Jejím hlavním úkolem je požádat o radu, když nevím, jak na to. Ať už ve vaření, v učení, ve vztahu, se zvířaty, rostlinami, kutilstvím...Ty se na nic neptáš, jen bys tlachala.
Správně jsi napsala, že navštěvuješ facebook, kde se s kamarády smějete a posíláte si obrázky. Klidně v tom pokračuj, od toho FB je. Tady je to ale o něčem jiném.
Pokud bys snad tady potřebovala nějakou radu a slušně se zeptáš, buď si jistá, že Ti určitě lidé poradí. A od toho poradna je.
Jinak, lidé, kteří sem chodí častěji, se už vlastně tak nějak znají. Není ani třeba se odhalovat, že cvičím mravence apod., prostě to samo přijde, že člověk na sebe občas něco prozradí. A tím se víc poznáváme. Jaga.
Asi tak
A v ní je to mnohdy docela slušné panoptikum, že ... Máme tu i jednoho ,,exkancléře´´ o němž jsem čím dál více přesvědčen, že je to internetový robot, jelikož mu absolutně nejde o nějaké rady, nýbrž nadhodí nějaké ,,kontroverzní téma´´ asi pro zvýšení cvrkotu.
Takže proč to nepřiznat - je to tu i drbárna a komunita - zejména kolem voleb to pak jen fičí
Souhlas s předcházejícím příspěvkem. /babajaga/
Jinak dost lidí na sebe hodně věcí prozradilo ve vláknu s 253 odpověďmi z roku 2011 -
Čím kdo jsme.
Zadejte si, sice to už je dost staré a poslední odpověď z května 2020, ale hodně lidí tam je pořád od té až do současnosti.
To není ani možné, jak to letí. Zdá se mi to nedávno, co tato otázka vznikla.
Taky člověk může zavzpomínat, kdo tu už mezi námi není.
No, sice máte svou "otázku" ve "volné diskuzi", ale tady ta poradna je navštěvována převážně dospělými lidmi a tak i v této rubrice se diskutuje o trochu jiných záležitostech . Nic ve zlém, samozřejmě, já jen abyste nebyla zklamaná, že nebudete mít odezvu, kterou asi očekáváte. Elán se Vám upřít nedá a to je dobře, ale zábavu kterou hledáte, tady asi nenajdete. Ale až budete chtít v něčem poradit od zkušenějších, tak jste vítána.
Nebo třeba můžete v něčem poradit naopak Vy nám. Mladí lidé se zase vyznají v počítačích a tak můžete poskytnout pomoc nám, starším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.