Nejste přihlášen/a.
Já to vidím podobně a výsledek jsem bohužel očekávala. Přitom stačilo, aby se Trump ve svých prohlášeních nechoval jak nabubřelý idiot. Pokud by nebyl koronavir, určitě by vyhrál.
Já to nevidím na ,,co když se švindlovalo,, ale na tutovku, že se podvádělo.
Ale Biden ještě není vyhlášen oficiálně prezidentem. To jenom média.
Záleží, jak co veznou v potaz soudy, jak všechno přepočítají. Nakonec to myslím smetou ze stolu s tím, že ty podvody, chybné počítání se stalo, ale na výsledku stejně nic nezmění. Známe to, vlk se nažral, ale koza zůstala celá.
Republikánská strana i nadále existuje. Jenom nebyl zvolen zrovna Trump, tak co je na tom divného. První volby vyhrál, druhé ne. Amerika je silná demokratická velmoc, taková obzvláště musí mít volby prezidenta dobře zajištěné, aby nedocházelo k nedemokratickým čachrům. To by Trump měl vědět a porážku přijmout. Takto jenom sám sebe shazuje. Voliči mu tentokrát dali jasné sbohem.
Předpokládám, že po těchto volbách EU zakáže vstup představitelům USA a zmrazí jejich zde přítomné majetky.
Jako to udělala Bělorusům za daleko míň ..
Biden je především poněkud dementní, ale osvědčený korupčník, lhář a vyděrač. Pokud nepůjde rovnou, budou ho vodit jako kašpárka. Do konce období ho tam stejně nenechají a nastoupí Harrisová. Pokud jde o stabilizaci - myslíte jako návrat k politice nositele Nobelovy ceny míru, který rozjel šest válek?
Emoce mnou rozhodně necloumou. Ale ukrajinské angažmá Bidenů je známou již velmi dlouho. Je poněkud smutné, že "maják svobody a demokracie" dá lidu vybrat mezi Trumpem a Bidenem. Rozdíl mezi nimi je jen v tom, že Trump tak úplně netančil podle toho, jak tamní z pozadí vládnoucí parta pískala ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.