Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledek amerických voleb

Od: electorates odpovědí: 24 změna:

Dobrý den. Troufnete si poloanonymně vysypat názor a tip na výsledek amerických voleb, nebo jako obvykle po česku počkáte, jak to dopadne a pak zpoza rohu bryskně vystartujete s obligátním "já to říkal"? *vtip*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

Chybí do ankety: " Je mi to fuk. Nežiju v USA"

hodnocení

8x

A kde je tvůj tip chytráku?! Podle těch smajlíků patříš do té kategorie "já to říkal",že?

electorates
hodnocení

Proboha, to se omlouvám. Chci Trumpa a odhaduji, že vyhraje, ale protistrana výsledek neuzná a bude mela. To by mělo být od chytráka zcela vyčerpávající.

Chci Bidena, ale vyhraje Trump

Neuznání výsledku voleb bych se obávám spíše v případě výhry Bidena. Však to sám Trump všude rozhlašuje.

hodnocení

4x

Je mi to jedno.

inspa*
hodnocení

3x
Tam je to bohužel taková Sophiina volba. Ale pokud bych musel volit mezi blbem a soc-bolševickým blbem, pak raději toho bez přívlastku, tedy Trumpa.
Naprosto přesně..

Chci Trumpa, ale vyhraje Biden

ano, souhlas

donpapa

Souhlas. Je to stejné, jako při posledních prezidentských volbách u nás.

hodnocení

2x
Asi to bude velmi těsné..
Teď dle stavu má asi trošku větší šanci Trump.
Z hlediska IQ obou kandidátů (a jejich věku) je to zcela jedno jak to dopadne.
Když země s 300 miliony obyvatel navrhne na prezidenta tento materiál..

hodnocení

1x

Chci Trumpa, ale vyhraje Biden

Sice neovlivním, ale raději Trumpa, kdyby nebyl koronavir, vítězství by měl Trump určitě jasné.

willybrandt*

Taky si myslím.

hodnocení

1x
Je mi to uplne šumak, ale vsadil jsem na kačera Donalda

hodnocení

1x

Chci Trumpa a Trump vyhraje

Někdy cca před šesti týdny jsem si na internetu vsadil symbolický dolar na vítězství Trumpa.

hodnocení

0x

Chci Bidena, ale vyhraje Trump

Doufám, že vyhraje Biden, ale vsadil jsem na Trumpa (cena útěchy) *smich*

hodnocení

0x

Chci Bidena a Biden vyhraje

Myslím si, že vyhraje Biden, ale že výsledky voleb budou pečlivě přepočítávány. V Trumpův neprospěch je především to, že nebyla dobře nezvládnutá epidemiologická opatření.

hodnocení

0x

Mám svých starostí dost a americké volby mě nezajímají. Takže ať to dopadne tak, či tak, já nic neříkal.

A svůj názor nemusím zbaběle oznamovat světu poloanonimě, klidně se pod něj podepíšu.

willybrandt*

Americké volby a jejich výsledek mají nepřímý vliv na Českou republiku. Kdy už se poučíme, že hrát si na svém písečku v dnešní době není možné. Moje odpověď v anketě není přesná (není mi to jedno), vysvětlil jsem v odpovědi.

sirokko

@willybrandt Emerické volby prasidentů mají vliv možná na české potentáty, amerikanofilní analspeleology a na nějaké imaginární hodnoty zvané kurz. Sněžka a Říp budou vždy tam, co stály dycky :)

any*
hodnocení

0x

Výsledky jsou velmi vyrovnané a to je vlastně prohra Trumpa, i když by to malým rozdílem vyhrál. Půlka Ameriky ho nechce a to je dost.

Podle stejné logiky je to i prohra Bidena: půlka Ameriky ho nechce a to je dost :)

any*

Pro Bidena jako nového kandidáta je i ta půlka naopak právě výhra nad současným prezidentem.

willybrandt*
hodnocení

0x

Ne, není mi to jedno. Odděluji ovšem politiku Trumpa a politiku jeho strany. Je lepší, když vyhrajou konzervativci, ale vyhraje nejspíš Biden.

hodnocení

0x

Trumpa nemusím (škoda, že republikáni nemají jiného kandidáta), ovšem v dané situaci ho vidím jako jednoznačně menší zlo. Momentálně to pro jeho vítězství moc dobře nevypadá, ale uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]