Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč podporujete spíše Bidena nebo spíše Trumpa?

Od: willybrandt* odpovědí: 5 změna:

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Joe Biden, protože...

Doteď jsem se o to nezajímala, ale Biden si leccos zažil / první manželka mu zemřela při autonehodě i s dcerou a jeden syn mu zemřel po čtyřicítce/, nepochází z bohaté rodiny. Kdežto Trump je samolibé jelito, který se má dobře díky rodinnému majetku, i když byl již několikrát v osobním bankrotu. Je to klasický psychopat non plus ultra.

Souhlas. Bohužel mohli zvolit mladšího protikandidáta. Ta Osmdesátka na dostřel už je dost limitní věk. Neříkám, že to Biden nedá ale je tam jisté riziko že na konci volebního období bude ve stejné kondici jako naše hradní troska. Bohužel pro svět však s daleko většími pravomocemi.

mathew
hodnocení

4x

Já už nepodporuji ani jednoho, protože Biden je na nic už od začátku a Trump se v poslední době chová jak malé dítě...

willybrandt*
hodnocení

Něco na tom je.

hodnocení

0x

Donald Trump, protože

Podporuju Trumpa pouze proto, že je představitelem konzervativní strany. Jinak je mi tento člověk spíše nesympatický svými hloupými řečmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]