Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, všimla jsem se, že na oficiálním twitteru Trumpa, tedy prezidenta světové velmoci, kam má přístup každý kdo má internet je u příspěvků Trumpa (ale i dalšího kandidáta Joe Bidena) počet lajků i dislajků něco málo přes 200 tisíc, takhle malé číslo. Přemýšlím, jak zanalyzovat příčinu, že je tam tak málo reakcí, v relaci k tomu, že je na internetu připojený celý civilizovaný svět, tak bych očekávala alespoň několik milionů reakcí lidí z různých koutů světa. Jasně, že každý nemá potřebu dávat pod příspěvek amerického prezidenta lajk nebo dislajk, ale číslo 200 tisíc reakcí na twitteru prezidenta USA mi příjde podivně málo. Netuší někdo, co za touto statistikou s nízkými čísly může být? Chápu, že bude na světě větší polovina lidí, kteří buď vůbec nemají internet, anebo internet mají, ale mají jiné zájmy na internetu než si číst příspěvky amerického prezidenta, ale přesto mě tak malé číslo zaráží, vždyť internet je v celé Evropě, na internetu je celá Amerika, Čína, Japonsko, Rusko. Máte na to názor?
Není lepší koukat na sledující (88,3 mil) než na liky (hodně lidí nemá potřebu likovat)? Sleduje ho necelá čtvrtina obyvytel USA - to docela sedí, + zahraniční fanoušci. Polovina ho nemá ráda a polovina z poloviny, co ho má ráda, nemá Twitter nebo potřebu ho sledovat. Naši politici mají cca pár stovek tisíc sledujících a liky v řádu stovek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.