Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákon přitažlivosti, meditace

Od: hurak odpovědí: 8 změna:
Mám dost volného času, tak jsem si říkala, že začnu meditovat a využívat zákon přitažlivosti. Jen nevím jak na to. Máte nějaké typy na manifestci věcí a celkově ohledně tohoto tématu.
Chci to jen zkusit, třeba to funguje:D tak mi odpovezte ti co máte zkušenosti prosím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zakon pritazlivosti:

Kazda dve hmotna telesa, ktere lze dostatecne presne aproximovat body nebo jsou sfericky symetricka na sebe pusobi pritazlivou silou primo umernou hmotnostem techto teles a neprimo umernou ctverci jejich vzajemne vzdalenosti.*cteni*

hodnocení

2x

Můžete vyzkoušet "manifestovat si své přání". Uvedu příklad, co mám vyzkoušeno. Máme dům u hlavní silnice a dost často nám před vraty do garáže někdo zaparkuje. Když to zjistím, tak řeknu: " Já mám dnes po celý den volný vjezd do naší garáže." Jednak tomu musíte stopro věřit a jednak po vyslovení na to hned musíte zapomenout. Když potom potřebujeme někam odjet, žádné auto před garáží není, ani po zbytek dne. Je potřeba to udělat s určitou časovou rezervou.

Úplně přesně. Souhlasím.

hodnocení

2x
Já za základ práce s energií ve smyslu ezoteriky, považuji sebepoznání. Každý meditaci chápe jinak. Já jako "hovor s Bohem" nebo vnímání svých nejvnitřnějších pocitů v co největší hloubce svého srdce. Odpověď přichází procítěním. Pokud je člověk plný bolesti nebo strachu, nelze dobře cítit pravdu. Je také nutný vnitřní klid a žít v pravdě. Mně pomáhá ke zklidnění cvik Jóga mudra. Při něm se musí myslet jen na uvolnění. Po docvičení při lehu a odpočinku, zaplaví mysl maximální klid - ten, ke kterému je ideální se přiblížit na déle. Při hledání pravdy procítím informaci - jen přibližný směr, nádech toho, co přibližně chci najít, protože odpovědi na některé mé otázky byly moc složité, otázka byla položena nesprávně. Podvědomí umí přinést nejen odpovědi, ale vytvořit i otázku. Přicházející informace se musejí rozebrat. Každému kousku informace je nutné co nejlépe porozumět. Podvědomí pracuje trochu dětsky a je to vtipálek. Člověk si svojí silou může i dost ublížit. Myšlenky je potřeba hlídat. (Už se více lidem povedlo vyslat myšlenku typu: Bez lásky - nebo s takovou bolestí už nemůžu dál žít. Po letech pak fyzicky onemocní. Přivolat lze i nemoc.).
Do jaké myšlenkové úrovně se člověk dostane, taková ho ovlivňuje. Lidem se přání plní, ale i strach vysílá silné obrazy, které pak přivolají to, co člověk vysílá.
Neučíme se nic nového. Naše pocity nás od přírody vedou a chrání. Jen se učíme na své pocity více soustřeďovat, věřit jim. Díky sebepoznání rozumět, co jsou původně mé pocity a ty, které mi vnutil někdo jiný - třeba i předsudky a to, čemu myslíme, že musíme uvěřit, protože se tváří jako univerzální pravda pro všechny i když je pravda jinde.
Pro mne je nejcennější hledat všude krásu, tu milovat a žít s radostí.

michalverner
hodnocení

0x

Myslím,že by bylo vhodnější vyhledat nějakou odbornou pomoc.

Nebo si přečtěte nějakou knížku, například o zákonech přitažlivosti, my vám zde budeme těžko dávat lekce.

petrd

Sežeňte si knihy Ovlivňování reality od Vadima Zelanda. Vše detailně popsáno a vysvětleno.

hodnocení

0x
Jednu dobu měla dost velkou propagaci Silvova metoda ovládnutí mysli. Stejnojmenná knížka se dá ještě sehnat.
Aktivní příznivci téhle metody tvrdili že dokážou společnou meditaci roztrhat mraky nad hlavou aby jim stále svítilo slunce. Tak až dosáhnete jejich úrovně dejte vědět. Založíme firmu. Nejeden vinař by si nás pak v době nalévání hroznů určitě rád pozval na vinohrad. Vy budete rozhánět mraky a já sedět ve sklípku a meditovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]