Nejste přihlášen/a.
Měli jsme v Praze - Řepy v poliklinice Žufanova výborného zubního lékaře MUDr. Kučeru. Byl vysoký, štíhlý a elegantní a vypadal mladě. Asi před rokem jsem se chtěl k němu objednat, ale sestra mi řekla, že pan doktor zemřel. Víte někdo více o příčině jeho smrti?
A vy jako myslíte, že lidé z celé republiky znají Vašeho lékaře? Vůbec bych se nedivil,pokud byste byl jediný zde zaregistrovaný z Phy-Řepy!Berte to tak že díky tomu že jste nechodil na pravidelné kontroly (zubní každého půl roku jak mi můj zubař sdělil) a po dvou letech Vás vyřadil z evidence.navíc je to trochu pozdě po roce se na toto ptát!
Váš zubař si mohl nějakým způsobem zjistit, že jsem nechodil na pravidelné půlroční kontroly a že mě MUDr. Kučera vyřadil z evidence?
Brečíte dobře,ale na špatném hrobě!
jinak můj zubař neřekl, že váš zubař,jen mi sdělil jaké jsou práva a povinnosti-Preventivní prohlídka každých 6 měsíců,nechodí-li daný pacient mohou vyřadit z evidence.Z vašeho popisu vyplývá ,že jste tam delší dobu nebyl!
Tak jste se toho dozvěděl,co?na svoji, otázku ultra kvalitní odpovědi,asi jste myslel někoho,kdo k němu taky chodil,nebo ho znal,když vypadal zdravě,na co zemřel,já ho neznal,tak nevím a to vvšichni tito kydalové zde,jen aby se neřeklo,když jsem vlezli,tak PORADILI.
Parada Hejkale. Za kydaly sprdnes, ale aby si se postaral, aby reakce k dotazu byly relevantni a tim se zvysovala kvalita poradny a ne tupe plkani, na ktere Viktor upozornil, to uz by bylo moc prace, ze?
Je minimálně neslušné, shánět jakékoliv informace o zdr. stavu, či umrtí někoho ve veřejném médiu. Komu by se líbila situace, kdy bude jeho zdr. stav či příčina umrtí, nebo někoho z příbuzných veřejně kolovat a diskutovat po internetu? Zamyslete se, sys měl tuhle otazku už dávno uzavřít.
Nevím, co je na tom neslušného, chtít vědět, co známého člověka postihlo? Stačilo by mi vědět, zda to byla nemoc, úraz nebo autonehoda.
Jedubabo - A k čemu je dobrá Vaše reakce? Proč reagujete, když neznáte odpověď? Je přirozené chtít znát, proč zemřel můj příbuzný či známý.
Milý diesele, kdybyste pana doktora znal, tak by Vám také přišlo nevysvětlitelné, jak mohl takový padesátník velmi dobře vypadající náhle zemřít. V bulváru se propírají i dost intimní záležitosti celebrit a nikomu to nevadí.
Já to nepropírám,bulvár nečtu a tzv celbrity mne zajímají asi jako mouchu zda je Socha svobody ve Fr.ancii v USA nebo v Komořanech (mezi Rousínovem a Vyškovem).jen tak mimo-mně taky můj věk známí nehádají a když jej sdělím takl jsou zděšení, že jsem o 10-15 let starší než si mysleli. To že si myslíte že mu bylo 50 může znamenat třeba 75.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.