Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zemřel?

Od: aloisb® odpovědí: 19 změna:

Měli jsme v Praze - Řepy v poliklinice Žufanova výborného zubního lékaře MUDr. Kučeru. Byl vysoký, štíhlý a elegantní a vypadal mladě. Asi před rokem jsem se chtěl k němu objednat, ale sestra mi řekla, že pan doktor zemřel. Víte někdo více o příčině jeho smrti?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nowy
hodnocení

8x

Aloisb zde nepoložil dotaz kvůli nějakým drbům, nebo že by zubařovi úmrtí přál. Pro něj i pro ostatní to byl prostě vynikající lékař. A na takové lidi se už pohlíží jako třeba na své kamarády. Prostě ta smrt lidi zaskočí a tak se jeden druhého ptá,co se stalo. A nikdo to zle nemyslí.

007cz
hodnocení

7x

Pravděpodobně jeho stav nebyl slučitelný se životem.

hodnocení

Jak se do toho stavu dostal?

007cz

Tak to musíte nahlédnout do zdravotní dokumentace, pokud na to máte právo, pokud ne, tak vám po tom nic není, jen budete sbírat drby.

hodnocení

2x

A vy jako myslíte, že lidé z celé republiky znají Vašeho lékaře? Vůbec bych se nedivil,pokud byste byl jediný zde zaregistrovaný z Phy-Řepy!Berte to tak že díky tomu že jste nechodil na pravidelné kontroly (zubní každého půl roku jak mi můj zubař sdělil) a po dvou letech Vás vyřadil z evidence.navíc je to trochu pozdě po roce se na toto ptát!

hodnocení

Váš zubař si mohl nějakým způsobem zjistit, že jsem nechodil na pravidelné půlroční kontroly a že mě MUDr. Kučera vyřadil z evidence?*nevi*

Brečíte dobře,ale na špatném hrobě!
jinak můj zubař neřekl, že váš zubař,jen mi sdělil jaké jsou práva a povinnosti-Preventivní prohlídka každých 6 měsíců,nechodí-li daný pacient mohou vyřadit z evidence.Z vašeho popisu vyplývá ,že jste tam delší dobu nebyl!

Tak jste se toho dozvěděl,co?na svoji, otázku ultra kvalitní odpovědi,asi jste myslel někoho,kdo k němu taky chodil,nebo ho znal,když vypadal zdravě,na co zemřel,já ho neznal,tak nevím a to vvšichni tito kydalové zde,jen aby se neřeklo,když jsem vlezli,tak PORADILI.

výtka
Upozornění od sys hejkal 08. 11. 2020 06:11:43
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Parada Hejkale. Za kydaly sprdnes, ale aby si se postaral, aby reakce k dotazu byly relevantni a tim se zvysovala kvalita poradny a ne tupe plkani, na ktere Viktor upozornil, to uz by bylo moc prace, ze?

asd1
hodnocení

0x

Měl ses zeptat přímo té sestry... Cokoliv, od bouračky přes infarkt po majznutí válečkam když šel z hospody...

hodnocení

Ta by asi měla stejný názor na věc, jako zdejší rádce 007cz.*stop*

007cz
hodnocení

0x

Je minimálně neslušné, shánět jakékoliv informace o zdr. stavu, či umrtí někoho ve veřejném médiu. Komu by se líbila situace, kdy bude jeho zdr. stav či příčina umrtí, nebo někoho z příbuzných veřejně kolovat a diskutovat po internetu? Zamyslete se, sys měl tuhle otazku už dávno uzavřít.

hodnocení

Nevím, co je na tom neslušného, chtít vědět, co známého člověka postihlo? Stačilo by mi vědět, zda to byla nemoc, úraz nebo autonehoda.

@aloisb - Stačilo by mi vědět, zda to byla nemoc, úraz nebo autonehoda.
Jak jsem stará, tak jsem hloupá, protože to nechápu. Můžete mi vysvětlit, k čemu je taková informace dobrá? *nevi*

jp

Jedubabo - A k čemu je dobrá Vaše reakce? Proč reagujete, když neznáte odpověď? Je přirozené chtít znát, proč zemřel můj příbuzný či známý.

Přirozené? U cizího je to jen zvědavost a toto mu nepřísluší znát!

hodnocení

Milý diesele, kdybyste pana doktora znal, tak by Vám také přišlo nevysvětlitelné, jak mohl takový padesátník velmi dobře vypadající náhle zemřít. V bulváru se propírají i dost intimní záležitosti celebrit a nikomu to nevadí.*nevi*

Já to nepropírám,bulvár nečtu a tzv celbrity mne zajímají asi jako mouchu zda je Socha svobody ve Fr.ancii v USA nebo v Komořanech (mezi Rousínovem a Vyškovem).jen tak mimo-mně taky můj věk známí nehádají a když jej sdělím takl jsou zděšení, že jsem o 10-15 let starší než si mysleli. To že si myslíte že mu bylo 50 může znamenat třeba 75.

hodnocení

To diesel : Tak jim vždy řekněte o těch 15 let méně, vždyť jim do toho nic není, kolik je Vám let !:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]