Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu klučičí vtipy

Od: koly* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, mám kluka (26 let), který je ke mě pozorný, zajímá se o mě, plánuje se mnou výlety a budoucnost. Má velmi kladný vztah k dětem, rád se stará o svého synovce.
Nechápu však co mi někdy říká. Většinou poznám, že je to sranda, někdy mi to ale přijde trochu moc.
Např.
= svážu si tě k posteli a budu tam čekat s bičíkem (šlo jistě o vtip)
= propíchnu kondomy (šlo jistě o vtip)
= dávám tomu 10 min a těch 6 kluků znásilni tu blondýnku
= ta je nejvíc vysportovana, hodíme po ni kamenem
Když jsem se ptala proč mi to říká, tak řekl, že neví, že něco takového mi vykládal. Je prý prostě tak přede mnou uvolněny, že plácá a že je dobře, že nemusí kontrolovat co říká.
Co si o tom prosím myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nic si z toho nedělej. Já zase nechápu tvůj pubertální dotaz a jeho okolnosti a souvislosti*zed*

hodnocení

2x

Ten kluk má 26 let? nebo už máte kluka 26 let...? no to je vlastně jedno - podle keců je totiž mentálně na 13ti letech...

Ty body máš za ten jinak nebodovatelný příspěvek ve 13:44 *palec*

hodnocení

2x

Trochu retard. Já tohle holkám neříkal nikdy.

hodnocení

1x

Že z toho časem třeba "vyroste" a až mu nastanou pořádné povinnosti, na podobné dětinské řeči nebude mít čas a náladu.

Nechápu klučičí vtipy
02.11.20 13:44
Nechápu klučičí vtipy #2

hodnocení

1x

Tak jestli vaše mentální úroveň je podobná té jeho pubertální, tak si na to zvyknete a přizpůsobíte se. Nebo vám ty trapnosti budou vadit, a vyměníte ho za někoho, kdo si vás bude vážit a nebude vás brát jen jako holku z party ze 7. třídy, která by to ještě třeba brala jako legrační.

koly*
hodnocení

Pak jsme se bavili o porodech a já řekla, že mamka tátu u porodu neměla a on na to:,, Je to hysterka jo,,? Nevím, asi tohle taky myslel ve srandě.
liska5

Jakože by otec u porodu hysterčil, tak ho tam maminka nechěla.

Jestli Váš partner něco vysloví, čemu nerozumíte, tak od něj chtějte vysvětlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]