Ahoj, mám kluka (26 let), který je ke mě pozorný, zajímá se o mě, plánuje se mnou výlety a budoucnost. Má velmi kladný vztah k dětem, rád se stará o svého synovce. Nechápu však co mi někdy říká. Většinou poznám, že je to sranda, někdy mi to ale přijde trochu moc. Např. = svážu si tě k posteli a budu tam čekat s bičíkem (šlo jistě o vtip) = propíchnu kondomy (šlo jistě o vtip) = dávám tomu 10 min a těch 6 kluků znásilni tu blondýnku = ta je nejvíc vysportovana, hodíme po ni kamenem Když jsem se ptala proč mi to říká, tak řekl, že neví, že něco takového mi vykládal. Je prý prostě tak přede mnou uvolněny, že plácá a že je dobře, že nemusí kontrolovat co říká. Co si o tom prosím myslíte?
Tak jestli vaše mentální úroveň je podobná té jeho pubertální, tak si na to zvyknete a přizpůsobíte se. Nebo vám ty trapnosti budou vadit, a vyměníte ho za někoho, kdo si vás bude vážit a nebude vás brát jen jako holku z party ze 7. třídy, která by to ještě třeba brala jako legrační.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.