Svítí u vás veřejné osvětlení? Od: patronka* 01.11.20 21:57 odpovědí: 10 změna: 10.11.20 09:09
Praha - Hradčany, 21:55 - na hlavní se svítí, postranní ulice jsou ve tmě? Jak je to u vás?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4 x
@ patronka - Váš dotaz mi připomněl ten vtip, jak zvoní pán u souseda a povídá: "Došel mi rum! To je jen u mě, nebo je to porucha v celým baráku?”
0 x
Cheb svítí
0 x
Krkonoše.
Mám před barákem na cestě jednu lampu, druhá je asi o půl kilometru dál a obě svítí. I na protějším kopci veřejný normálně svítí.
0 x
Brno prý svítí, nevim nikam nechodím.
Já taky nikam nechodím, ale když se vykloním z okna, několik ulic přece jen obsáhnu...
0 x
0 x
Pokud se vám nelíbí tma, zavolejte na Technické komunikace.
Mně je to jedno, jen mne napadlo, jestli to zas není nějaké protikoronové opatření, už bych se ani nedivila
0 x
Někdy po dvaadvácté hodině půjdu vyvenčit manželku tak se podívám jestli to u nás venku v Brně svítí
U nás v Berouně vyhořela minulý týden trafostanice Na náhonu,hodinu to opravovali, nevím, zda to může mít vliv na vaši ulici.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.