Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítí u vás veřejné osvětlení?

Od: patronka* odpovědí: 10 změna:

Praha - Hradčany, 21:55 - na hlavní se svítí, postranní ulice jsou ve tmě? Jak je to u vás?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@patronka - Váš dotaz mi připomněl ten vtip, jak zvoní pán u souseda a povídá: "Došel mi rum! To je jen u mě, nebo je to porucha v celým baráku?” *smich*

hodnocení

0x

Cheb svítí*smich*

hodnocení

0x

Krkonoše.

Mám před barákem na cestě jednu lampu, druhá je asi o půl kilometru dál a obě svítí. I na protějším kopci veřejný normálně svítí.

lidus*
hodnocení

0x

Brno prý svítí, nevim nikam nechodím.

patronka*
hodnocení

Já taky nikam nechodím, ale když se vykloním z okna, několik ulic přece jen obsáhnu... :)

hodnocení

0x

No, u nás svítí.

hodnocení

0x

Pokud se vám nelíbí tma, zavolejte na Technické komunikace.

patronka*
hodnocení

Mně je to jedno, jen mne napadlo, jestli to zas není nějaké protikoronové opatření, už bych se ani nedivila ;)

mnd®
hodnocení

0x

Někdy po dvaadvácté hodině půjdu vyvenčit manželku tak se podívám jestli to u nás venku v Brně svítí *smich*

U nás v Berouně vyhořela minulý týden trafostanice Na náhonu,hodinu to opravovali, nevím, zda to může mít vliv na vaši ulici.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]