Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnota známek s Adolfem Hitlerem

Od: resl* odpovědí: 3 změna:

Ahoj jako malí kluk jsem zbíral známky ,a jednou jsem dostal od strýce 8 známek s Adolfem Hitlerem. Ale později jsem je vyměnil a malinko si to vyčítám dostal bych za ně dnes pár tisíc? byly 2x žlutý,červený,modrý,zelený,

doplněno 08.04.10 16:31:

hm ,malý

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Nedostal. Maji hodnotu nekolika korun. R.

alf*
hodnocení

0x

já je sice sbíral jako malý, ale Hitlerů jsem měl taky pár a měl je myslím snad každý kolem a tedy myslím že hodnota bude téměř nulová, snad jen kdyby to byl nějaký unikát (zoubky, přetisk, chyba ...)

fidonet*
hodnocení

0x

já taky sbíral jako malý. Sice ne Hitlery,a le měnil je každý tedy i já. Znamky se časem vytratily. Před měsícem jsme ve staré chatě našel asi 8 Hitlerů s hodnotou 10. Jsou jako nové. Hezky jsme je dovezl domů s tím, že je na Aukru střelím. Hmm celý aršík se prodává asi za 30 korun. Holt opět nezbohatnu :) Ale byla to hezká vzpomínka, jak jsme je kdysi s kamarádkou Lenkou vyměnil za nějaké koně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]