Nejste přihlášen/a.
Vyzkoušejte . Sama bych si tuto kombinaci nezvolila, ale návštěvě na požádání bez řečí připravila. Tchán míval ke guláši nejraději makové buchty. I divné kombinace jídel mohou někomu chutnat.
První, co mne napadlo, smažená vejce poprášené kakaem jako třeba krupicová kaše. Pak se mi to rozleželo, že asi myslíte vejce zapíjet kakaem.
Manželka je třeba hotová z toho,že na topinku namažu džem (neposolenou a nepočesnekovanou).Kdysi jsem to viděl u kolegy na ubytovně-tak jsem myslel co je to za ... ale po ochutnání,prostě je to změna!Babička mi jako dítěti občas dávala syrové vejce rozšlehané s kakaem (prášek) a cukrem.Takových různých kombinací jídel je.
Manžel nejraději zapíjí zlatavé bramboráky s česnekem a majoránkou sklenicí mléka. Pro mě je to kombinace přímo vražedná.
Ale co lidí, to chutí. Pokud ta vajíčka a kakao někomu chutnají, nevadí. Když mu po tom není těžko až špatně, proč ne? Já bych si k vajíčkům dala raději čaj.
Ale ta gulášovka s buchtami mi připadá naprosto normální. Je to zvyk z totality. Kdysi v závodních jídelnách byl jednou týdně bezmasý den. Třeba buchty, vdolky, "blbouny" s povidly apod. Proto kuchařky uvařily nějakou hutnou polévku, většinou gulášovku, dršťkovou, frankfurtskou apod. Protože když bylo "hladové" to druhé jídlo bez masa, aby se lidé aspoň zasytili výživnou polévkou. Jaga.
U nás se zase zapíjel bramborák bílou kávou. Jinak jsme to neznali. A když jedna návštěva pila k brmbrkm čaj a zkusila jsem to, tak mi to nechutnalo.
A protože mám ráda mléko, tak mě tato kombinace vyhovuje. Vašeho manžela chápu, co se v mládí naučíš ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.