Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vládní nařízení - po 21h ven jen se psem

Od: jiristransky® odpovědí: 18 změna:

Chtěl jsem se dotázat - Vláda deklaruje, že se po 21h může jít ven pouze se psem a do 500m od baráku. Dědek vycpává zvířata a myslím, že tam má i nějakého vycpaného psa. Je možné jít s vycpaným psem ven po 21h aniž by mě čekal případný postih?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Koluje po Fb- v ruce v pytlíku hovno, v druhé ruce obojek, pes není potřeba, v případě kontroly se právě zaběhl :-D

27.10.20 21:53
hodnocení

2x
*smich*
Vládní nařízení - po 21h ven jen se psem

hodnocení

0x

To by bylo moc nápadné, raději si psa můžete půjčit od sousedů. :)

berger*

Už to vidím,jak si někdo půjčuje mou Ursu. Vlčanda,teď nabírá na zimu,takže 46kg. Leda by chtěl zájemce naučit strašně rychle běhat,vlastně zdrhat...*smich2*

72mona3*
Berger 46kg? Tak to už není vlčanda, ale fakt medvěd *smich* M.
berger*

No,trochu se vymkla. Nomen Omen. Ovesný vločky,kuřecí prsa,vajíčka,vnitřnosti,granule a denně tak 15km poklusu. Krasavice. Ale to jsme věděli,když jsem ji před rokem kupoval,že?*ua*.

72mona3*
Tak to ještě není konečná. Sice už neporoste, ale "udělá" se (zmohutní). To musí být pohled*srdce*

hodnocení

To mě nenapadlo sebrat hovno do pytlíku a vyrazit na benzínku pro piva a když mě zastavěj, tak řeknu, že se mi zaběhl vycpanej pes a jako důkaz mám jeho hovno v pytlíku :D

72mona3*
hodnocení

0x
Ne, to neprojde. Vycpaný pes venčit nepotřebuje. Jen trochu oprášit kožich;) M.

hodnocení

0x

Pokud půjdeš s hovnem pro piva, tak je jasné, že kličkuješ v nařízení.

Nenapadlo tě, že ve správním řízení se dá dohledat, zda jsi majitelem nějakého psa či jsi nikdy nebyl?

...

Zaběhl se mi pes a tady mám vzorek :-D.

PČR: A mimochodem místo hledání psa, jste si šel pro piva :-D a psa už nehledáte...

hodnocení

0x
*smich* Nebo s pejskem na baterky jít ven.:-D Ještě jít s přítelem, který chce říkat "pejsku".
doplněno 28.10.20 08:17: Přítele po deváté večer vyvenčím a kdyby nás chytla kontrola, tak řeknu, že je to můj Punťa. :-D
michalverner

To je opravdu taková legrace...ha,ha,ha*bzum*

28.10.20 08:24
Že jo? :)

Hlavně po něm uklidit trávník při venčení, abych do výtvoru Puňti nestoupl *vtip*.

28.10.20 08:37
*smich*

hodnocení

0x

Dokud se hovadům nezačne střílet pod nohy, fungovat nebudou ..

nox®

Kdo je pak větší hovado, ten kdo si dovolí vyjít přes zákaz ven nebo ten, kdo schvaluje střílet po lidech?

Ne po lidech - pod nohy. Odražená je horší ..

A nejde o noční vycházení. To nic moc neškodí. Ale hovada, která permanentně hledají, jak uškodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]