Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Moje 80ti letá maminka vyhrála v týdenníku BLESK - TRHÁK roční předplatné tohoto denníku. Jak je možné se prokopat k výhře a uplatnit nárok na bezplatný odběr, když sotva ví co je za den, natož aby se dokázala prodrat internetovým registrem?
Já jí pomoci nemohu a nikoho jiného nemá.
Děkuji za radu a pomoc, Roman
Nechala bych to být. Když maminka sotva ví, co je za den, těžko bude číst denně Blesk.
Vyhrála jsem v životě už několikrát to, co jsem nepotřebovala. Pak jsem pořadateli sdělila, ať losuje ještě jednou, že se výhry zříkám.
Jen je mi divné, když je na tom maminka s myšlením tak špatně, jak se jí mohlo povést zúčastnit se soutěže. Správně vyplnit, správně odeslat a prodrat se tím internetovým registrem, jak píšete. Jaga.
Když maminka něco vyhrála v Blesku, tak Blesk určitě čte. Ale když nikoho jiného nemá, tak o výhru přijde. Navíc myslím, že ta výhra z trháku se musí uplatnit ještě týž den. A hra Blesk-trhák /jestli myslíte ten ústřižek, co se měl odtrhnout/ už dávno skončila. Jestli to byla ještě jiná hra, tak všechny podmínky najdete vy na internetu, nebo kupte přímo Blesk, tam by to mělo být zveřejněné, pokud nějaká hra ještě jede.
Jedna moje studentka vyhrála před lety v nějaké krajské soutěži krásy seskok padákem. A jelikož se bojí, tak to neabsolvovala a pořadatel následně nereagoval, aby dal nějakou náhradu.
@Liska5 > ceny jsou dané. Nikdo za ně, pokud vím, neposkytuje náhradu, ať už je výherce odmítne z jakéhokoliv důvodu (včetně zdravotních a podobně vážných).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.