Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeští vtipálkové

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:

Tak čtu reakce na nová opatření - výjimku z vycházení po 21. hod.mají majitelé psů

- psa nemám, koupím si vodítko a když mě policie zastaví,řeknu, že mi právě utekl a že ho hledám

- půjčím psa na procházku po 21. hodině, prosím vrátit

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

9x
Můj pes prý nevypadá jako pes. Platí i pro něj vycházky? A když ho třeba půl cesty nesu, je to venčení? Toť otázka... ;) M.
Čeští vtipálkové
ben®

72mona3 - pokud psa nesete, tak to není venčení, ale stěhování - a to je v noci zakázané. Raději pejska venku a v noci po zemi kutálejte .

72mona3*
Bene, ještě že vás to napadlo! Stěhování *haha* Tak to musím ještě vymyslet.
Ale s tím koulením...nevím nevím. To nebude to pravé. Víte co se děje, když koulíte sněhovou kouli? To bych mohla vyrazit s ratlíkem a vrátit se s bernardýnem*smich* M.

hodnocení

8x

doplněno 27.10.20 16:36:

Kvůli pobytu venku po 21 hodině nemusíte krást psa.
Stačí vodítko a hovno v sáčku a tvrzení, že se vám pes zaběhl...

Čeští vtipálkové #2
72mona3*
27.10.20 12:52

hodnocení

6x

Pejska mám. Jen ho nemohu přinutit, aby po 21. hodině chodil. Ale on nechce chodit ani před 21. hodinou. Prostě má svou hlavu. Jaga.

Čeští vtipálkové #4

lidus*
hodnocení

3x

Je potřeba se smát a jsem ráda, že humor nám nechybí. Jen tak se z toho nezblázníme.

doplněno 27.10.20 11:31:

senior
hodnocení

2x

Nejenom Češi.

Už to asi nenajdu, ale někde v cizině vzala domina svého klienta na vodítku dokonce do obchodu.Ten dotyčný měl na čumáku docela solidní, kožený náhubek, takže nemohl nikoho pokousat. A opravdu se pohyboval po čtyřech. Přesto byli z obchodu vyvedeni, aby nepohoršovali.

Všude se najdou vtipálkové.

Je to tady:

promuze.blesk.cz/...

Ta domina vypadá jak záchodovej pavouk. To může být taky domina? Asi jsem v této oblasti hodně nevzdělán :-D.

hodnocení

1x

Chudáci psy, kteří budou muset najednou courat v noci po venku a nebudou chápat proč :-D.

Na druhé straně u lidí, kteří mají překrmené gaučáky, konečně pejsci půjdou pořádně ven a udělají něco pro své zdraví.

doplněno 27.10.20 12:53:

Psy prý učí vyčmuchat covid :)

Nechápu, proč bych měl venčit psa po 21 hodině, když ho 13 roků vencim ve 20.
hodnocení

Konečně normální text, já venčím od 19 do 20.

Pavlos, pes je po 21. hodině vstupenkou ke svobodnému courání v noci kolem baráku a případnému navštívení třeba pumpy ve městě, kde si člověk může dát třeba kafčo.

Né každý žije přes den a né každý chce tvrdý režim přes den, kdy jsou všude fronty lidí (hlavně kolem lékáren) a v noci mrtvo.

Já osobně si jdu přes erecept pro léky ve dvě ráno, kdy nikoho nepotkám a nemůžu se tudíž nakazit.

29.10.20 20:19
hodnocení

1x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]