Nejste přihlášen/a.
Tak čtu reakce na nová opatření - výjimku z vycházení po 21. hod.mají majitelé psů
- psa nemám, koupím si vodítko a když mě policie zastaví,řeknu, že mi právě utekl a že ho hledám
- půjčím psa na procházku po 21. hodině, prosím vrátit
72mona3 - pokud psa nesete, tak to není venčení, ale stěhování - a to je v noci zakázané. Raději pejska venku a v noci po zemi kutálejte .
Nejenom Češi.
Už to asi nenajdu, ale někde v cizině vzala domina svého klienta na vodítku dokonce do obchodu.Ten dotyčný měl na čumáku docela solidní, kožený náhubek, takže nemohl nikoho pokousat. A opravdu se pohyboval po čtyřech. Přesto byli z obchodu vyvedeni, aby nepohoršovali.
Všude se najdou vtipálkové.
Je to tady:
Chudáci psy, kteří budou muset najednou courat v noci po venku a nebudou chápat proč .
Na druhé straně u lidí, kteří mají překrmené gaučáky, konečně pejsci půjdou pořádně ven a udělají něco pro své zdraví.
Psy prý učí vyčmuchat covid
Pavlos, pes je po 21. hodině vstupenkou ke svobodnému courání v noci kolem baráku a případnému navštívení třeba pumpy ve městě, kde si člověk může dát třeba kafčo.
Né každý žije přes den a né každý chce tvrdý režim přes den, kdy jsou všude fronty lidí (hlavně kolem lékáren) a v noci mrtvo.
Já osobně si jdu přes erecept pro léky ve dvě ráno, kdy nikoho nepotkám a nemůžu se tudíž nakazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.