Nejste přihlášen/a.
Aha,v jedné místnosti je deset puberťaček a všechny mají parametry femme fatale... Tak to je jasný. Zdejší rádcové mají většinou něco za sebou,proto věci vidí realisticky. Vy to asi fakt běžte rozběhat...![]()
Nebude to tým, že zdejší rádcové nieže majú "neco" za sebou, ale majú "to" za sebou? A je táto téma pre nich niečo ako film pre pamätníkov? Ja by som si teda rozhodne rukáv odtrhnúť nenechal.
Ujišťuji vás Vlado, že jsem v nejlepším věku a užívám si života jak to jen jde. Ale možná díky svému věku poznám skutečnou femme fatale od puberťaček, co by jí chtěly být. Skutečná femme fatale je žena s velkou sexuální přitažlivostí a přirozeným super šarmem. Žel toto sousloví je leckdy špatně chápáno, femme fatale je v podstatě manipulativní mrcha, která manipuluje s muži ve vlastní prospěch. Tazatelku omlouvá z neznalosti její věk a otázka je položena trochu nešťastně, nejspíš proto otcovsky (případně džentlmensky) odvádíme pozornost na klobásy a krkovičku ![]()
Zalezi pouze na uhlu pohledu.
Ty si vnitrne sam sobe muzes nalhavat, jakej ses borec, ze jim odolavas, vsichni okolo ale vidi, ze ses nouma co u nich nema sanci.
Jsem věrný hlavně své hrdosti, která mi říká: když máš babu, nepůjdeš s žádnou jinou. I kdyby mi zahla ona/rozešla se semnou, tak bych si nikdy neřekl, jaký jsem byl vůl, že jsem nevyužil jiných příležitostí, ale byl bych hrdý na sebe. Tak to vidím já :D Svedení a sex je sice potěšení, ale mě nepotěší víc, než moje hrdost.
Váš názor mě zaujal
O co se prosím opírá vaše hrdost? Muž je od přírody rozsévač semene a když se rozhodne, že bude monogamní, je to vlastně krok proti vlastní přirozenosti, i když nikterak těžký. Mě zajímá, kde berete sílu pro své rozhodnutí být monogamní a jak si to sám pro sebe zdůvodňujete? Děkuji za upřímnou odpověď.
@raqueler - když máš babu, nepůjdeš s žádnou jinou
Špatně pochopená otázka - ta zní "dokázali byste odolat...?" - ne "dokázali byste zahnout?"
jedubabicka: Joooo, to je úplně odlišná odpověď, zapomněl jsem, že neumím číst :D
bublaaa: Nějak to ve mě je vzhledem k dnešnímu chování žen. A taky si myslím, že nechci být stejný jako většina. Když nějaká sváděla, vždycky jsem řekl, že nechci. Chci s takovou, se kterou chci žít celý život i kdybych měl několikaletý sexuální pust :D Zatím mám, co jsem si přál a nehodlám podvést jen pro to, že mám chuť na sebekrásnější kočku - to platí, i kdybych byk sám. Nemohl bych s tím pak žít a musel to nějak řešit v hlavě
(Proč jsem se s ní vyspal? K ničemu to nebylo.). Krom toho vím, že si to nedokážu užít sex s nikým jiným, než s tím, koho miluju. Tak to jsou asi ty důvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.