Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolnost vůči ženské přitažlivosti

Od: jiskreni odpovědí: 26 změna:
Chlapi a kluci, dokázali byste odolat pěkné holce/ženské, co by se vás snažila svést? Takové femme fatal, či její lehčí formě?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gordon
26.10.20 18:33
hodnocení

4x
Odolnost vůči ženské přitažlivosti

motak
hodnocení

2x
Proc bych to dělal?
jiskreni
hodnocení

Např. proto, že se nechci zakurvit s třebaže rajcovní babou. Chci si nechat svoje první i další pro svou budoucí holku-->ženu.
motak
Tak snad z toho brzo vyrostes,aby sis za par let nemusel říkat, jaky si byl vul.

hodnocení

1x
Sice nejsem chlap, ale odpovím.
Dotaz je zcestný.
Zeptám se ještě jinak.
Chlapci a chlapi, dokážete odolat pěkně vypečené Krkovičce s červeným zelím a domácím, bramborovým knedlíkem? :-D
berger*

Trochu bych to vytunil - taková vypečená krkovička se zelím a knedlíkem,z vlastních zdrojů na statku,hlídaném aspoň dvěma psy,servírovaná hezkou ženou...hm.*smich*. A na půdě namíchlý manžel s brokovnicí...*jasne*

25.10.20 22:23
*jasne* *smich* *pusa*

bublaaa*
hodnocení

0x

Pokud má femme fatal na hlavě pečené kuře a v každé ruce klobásu, tak se přiznávám že neodolám. Jinak je to jen další držák na hadry v baráku.

jiskreni
hodnocení

:D Ach jo :D
3/4 odpovědí se stočily k dozlatova propečeným jitrnicím, a jiným pochutinám a ta 4. odpověď není odpověď, ale otázka :D
Ale snad jste ještě nezapomněli, jaké to bylo, když vám bylo 18 a 5 dní ze 7 jste byli vždy půl dne zavření v 1 místnosti s 10ti pěknýma ženskýma přecházejících z puberty do rané dospělosti.
No nic, jdu se trochu proběhnout na čerstvý vzduch. :D :D
berger*

Aha,v jedné místnosti je deset puberťaček a všechny mají parametry femme fatale... Tak to je jasný. Zdejší rádcové mají většinou něco za sebou,proto věci vidí realisticky. Vy to asi fakt běžte rozběhat...:-D

Nebude to tým, že zdejší rádcové nieže majú "neco" za sebou, ale majú "to" za sebou? A je táto téma pre nich niečo ako film pre pamätníkov? Ja by som si teda rozhodne rukáv odtrhnúť nenechal.

bublaaa*

Ujišťuji vás Vlado, že jsem v nejlepším věku a užívám si života jak to jen jde. Ale možná díky svému věku poznám skutečnou femme fatale od puberťaček, co by jí chtěly být. Skutečná femme fatale je žena s velkou sexuální přitažlivostí a přirozeným super šarmem. Žel toto sousloví je leckdy špatně chápáno, femme fatale je v podstatě manipulativní mrcha, která manipuluje s muži ve vlastní prospěch. Tazatelku omlouvá z neznalosti její věk a otázka je položena trochu nešťastně, nejspíš proto otcovsky (případně džentlmensky) odvádíme pozornost na klobásy a krkovičku *smich*

26.10.20 13:11

*palec*

hodnocení

0x

Dokázal a s přehledem, pokud bych řešil nějakou životní situaci a měl toho plnou hlavu.

hodnocení

0x

Zalezi pouze na uhlu pohledu.

Ty si vnitrne sam sobe muzes nalhavat, jakej ses borec, ze jim odolavas, vsichni okolo ale vidi, ze ses nouma co u nich nema sanci.

jiskreni
hodnocení

O tohle mi vůbec nejde.

raqueler
hodnocení

0x

Jsem věrný hlavně své hrdosti, která mi říká: když máš babu, nepůjdeš s žádnou jinou. I kdyby mi zahla ona/rozešla se semnou, tak bych si nikdy neřekl, jaký jsem byl vůl, že jsem nevyužil jiných příležitostí, ale byl bych hrdý na sebe. Tak to vidím já :D Svedení a sex je sice potěšení, ale mě nepotěší víc, než moje hrdost.

bublaaa*

Váš názor mě zaujal :) O co se prosím opírá vaše hrdost? Muž je od přírody rozsévač semene a když se rozhodne, že bude monogamní, je to vlastně krok proti vlastní přirozenosti, i když nikterak těžký. Mě zajímá, kde berete sílu pro své rozhodnutí být monogamní a jak si to sám pro sebe zdůvodňujete? Děkuji za upřímnou odpověď.

@raqueler - když máš babu, nepůjdeš s žádnou jinou

Špatně pochopená otázka - ta zní "dokázali byste odolat...?" - ne "dokázali byste zahnout?"

jiskreni
hodnocení

@raqueler
S tímto názorem se ztotožňuji. Věrnost sobě (+ svojí, i když zatím neznámé budoucí slečně).
*palec*
raqueler

jedubabicka: Joooo, to je úplně odlišná odpověď, zapomněl jsem, že neumím číst :D

bublaaa: Nějak to ve mě je vzhledem k dnešnímu chování žen. A taky si myslím, že nechci být stejný jako většina. Když nějaká sváděla, vždycky jsem řekl, že nechci. Chci s takovou, se kterou chci žít celý život i kdybych měl několikaletý sexuální pust :D Zatím mám, co jsem si přál a nehodlám podvést jen pro to, že mám chuť na sebekrásnější kočku - to platí, i kdybych byk sám. Nemohl bych s tím pak žít a musel to nějak řešit v hlavě :) (Proč jsem se s ní vyspal? K ničemu to nebylo.). Krom toho vím, že si to nedokážu užít sex s nikým jiným, než s tím, koho miluju. Tak to jsou asi ty důvody.

hodnocení

0x

U compu se to hezky teoretizuje, ale ne nadarmo se říká, že když ženská chce chlapa dostat, tak ho také dostane. Jeden sexuolog prohlásil, že nevěří, když zdravý klap zůstane s ženou týden zavřený v malé místnosti, tak, že mezi nima k ničemu nedojde. Já tomu také nevěřím :-D.

Tak tomu nevěřím ani já a souhlasím. To je jiná situace :).

jiskreni
hodnocení

No právě :D
joudic*
kdyz chlap nechce, zenska s tim nic neudela
liska5

Tomu se říká, že se s takovou nezahodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]