Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak casto chodite s prateli ven?

Od: xxx* odpovědí: 5 změna:
Zdravim,
je mi 17 a jsem na stredni. S prateli obcas nekam po skole zajdem, s ostatnimi z jinych skol se vidam jenom sporadicky( nekolikrat rocne) Tak cca jednou za rok udelame takovou ‘vetsi akci’. Jinak svuj volny cas travim vetsinou s rodinou. Obcas mi prijde, ze vetsina mych vrstevniku porad nekde lita s prateli a jenom ja sedim doma (ale jako nenudim se:D).Chtela bych se zeptat, ma to taky tak nekdo? Jak casto se vidate se svymi prateli? A myslite si, ze na vysoke se s nima treba budu vidat casteji?
Dekuju predem za odpovedi:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanaka
hodnocení

2x

Celou střední jsem v podstatě nikde nebyla. Na disco nikdy...a rozhodně mi nepříjde, že bych o něco přišla. Prostě na to nejsem, tak se do toho nebudu nutit, když mám jiný druh zábavy. Jinak párkrát do roka se setkám s přáteli ze základky, se kterýma jsme si dost blízcí i po letech. A lidi ze střední mě naprosto upřímně nezajímají...až na 4 moje velmi dobré kamarádky. Takže za mě asi takhle...pokud ti to takhle vyhovuje, nepříjde ti, že bys o něco přicházela, dokážeš se zabavit jinak, tak to vůbec neřeš...jen proto, že ostatní chodí každý víkend pařit, nemusíš přece taky, když ti to třeba nic neříká ;)Ale ze mě si asi moc příklad neber...jsem velká introvertka a setkávání s lidmi mě opravdu celkově nebaví, až na uvedené výjimky, s těmi se pokaždé vidím moc ráda a sama jejich přítomnost aktivně vyhledávám. Každopádně na ostatní to může působit odtažitě, namyšleně...záleží na tom, jak moc si tohle třeba připouštíš. Já to třeba vůbec neřeším...nebudu se přece chovat jinak, jen aby si o mě někdo nemyslel něco špatného :)

jirib
hodnocení

0x
Začni něco kloudného dělat(brigáda) a nevymýšlej ptákoviny.
Máme nouzový stav...a ještě tady chvíli bude,takže budeš muset sedět doma!
hanaka

Myslím, že slečna neřeší tohle téma zrovna v této aktuální situaci, ale prostě celkově...celoročně, bez ohledu na dnešní dobu. A sedět doma nemusí ani v tom nejnouzovějším stavu na světě...klidně se může jít s kamarádkou projít, na kolo, nebo si zaběhat...samozřejmě nejlépe někam mimo lidi, do přírody...takže ne, sedět doma opravdu NEMUSÍ!

hodnocení

0x

Ahoj, v současnoti je to pro tebe dobré, že sedíš doma a s nikým se nescházíš, alespoň se nenakazíš. Až se situace uklidní, najdi si nějaké zájmové kroužky, podle toho, co tě baví, tam si s ostatními budeš rozumět. Na vejšce se určitě také s někým seznámíš. Asi nemáš žádného koníčka, proto jsi hodně doma. S kamarádkama se scházím jednou za týden.

liska5
hodnocení

0x

V této době chodím ven zásadně sama. Do lesa, na kopce, do přírody, sbírám šípky, jezdím na kole,... Vnuk /13/se dal na sbírání žaludů a kaštanů pro zvířata /ZOO/. Už má vyděláno přes dva tisíce. Taky ho to táhne za klukama, ale ví, že to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]